Θέματα αυτοδιοίκησης ενόψει και των εκλογών της Κ.Ε.Δ.Ε συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον ομόλογό του Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Ν. Μπάμπαλο

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης, με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Ν. Μπάμπαλο.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση Γ. Πατούλης, στη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής για θέματα αυτοδιοίκησης.


 


Συνάντηση με τον ομόλογό του Δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Νίκο Μπάμπαλο, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της φιλοξενίας του στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Ηρακλείου «Επικοινωνία fm» για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, ενόψει και των εκλογών για την ανάδειξη των νέων διοικητικών συμβουλίων των αυτοδιοικητικών οργάνων στις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (Π.Ε.Δ) της χώρας και την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε).


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, και επικεφαλής του Κινήματος Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση για την προεδρία της Κ.Ε.Δ.Ε, στο περιθώριο της συνέντευξης που παραχώρησε, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο της πόλης Ν. Μπάμπαλο, στον οποίο ευχήθηκε καλή θητεία και καλή δύναμη στα καθήκοντά του.


Με την ευκαιρία των επαφών τους συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για τους δύο όμορους δήμους, διατυπώνοντας την αμοιβαία διάθεση να συνεχιστεί η καλή συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Παράλληλα, στη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχθηκαν απόψεις σχετικά με καίρια ζητήματα τοπικής αυτοδιοίκησης, τα οποία σε κλίμα ενότητας και διεκδίκησης, όπως ενημέρωσε ο κ. Πατούλης, η νέα διοίκηση της Κ.Ε.Δ.Ε θα προσπαθήσει να διαχειριστεί με στόχο η τοπική αυτοδιοίκηση να μπορεί να μετέχει ισότιμα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων για τα ζητήματα που την αφορούν.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο