Να ενισχυθεί με νέους γιατρούς το σύστημα Υγείας ζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, κατά την επίσκεψή του στα Νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Γ.Γεννηματάς»

Print Friendly, PDF & Email Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ Μ. Βλασταράκο, την Πρόεδρο της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών – Πειραιώς (Ε.Ι.Ν.Α.Π) Μ. Παγώνη, τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Σωτηρία» Μ. Παπασταματίου, και μέλη της Διοίκησης.


Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α Γ. Πατούλης, με τον Πρόεδρο του Π.Ι.Σ Μ. Βλασταράκο, το μέλος του Δ.Σ του Ι.Σ.Α Γ. Τσούκαλο, γιατρούς και παραϊατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».


 


Συναντήσεις με τις διοικήσεις του Νοσοκομείου «Σωτηρία» και του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. Γεννηματάς» αλλά και το ιατρικό και παραιατρικό προσωπικό τους, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργος Πατούλης, κατά την επίσκεψή του συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Βλασταράκο.


Στη διάρκεια της επίσκεψής τους οι δύο επικεφαλής των μεγαλύτερων ιατρικών συνδικαλιστικών φορέων της χώρας είχαν επαφές και τις διοικήσεις των νοσοκομείων, ενώ συνομίλησαν με συναδέλφους γιατρούς και το παραϊατρικό προσωπικό τους. Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας από την αυξημένη προσέλευση ασθενών σε σχέση με τη δυσανάλογα σημαντική μείωση του προσωπικού τους.


Με την ευκαιρία των επαφών τους με τους γιατρούς, ο κ. Πατούλης, εξήρε τη συμβολή του προσωπικού και στα δύο νοσοκομεία «Σωτηρία» και «Γ. Γεννηματάς», και γενικότερα στα νοσοκομεία της χώρας, που σε εποχές κρίσης για τη χώρα μας κρατούν όρθιο το σύστημα Υγείας παρά τις μισθολογικές περικοπές και την ταλαιπωρία που πολλές φορές έχουν υποστεί στην καθυστέρηση της καταβολής των δεδουλευμένων υπερωριών τους.


Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Πατούλης, κάλεσε τη διοίκηση του Υπουργείου Υγείας να προχωρήσει άμεσα σε προσλήψεις νέου ιατρικού προσωπικού στα νοσοκομεία της χώρας ώστε στο μεγάλο ηλικιακά έμψυχο νοσοκομειακό δυναμικό να προστεθεί και νέο αίμα που θα αποτελέσει το εχέγγυο για το μέλλον της Υγείας στη χώρα μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο