Θεαματικό φινάλε στη γιορτή λήξης των προγραμμάτων ρυθμικής, ελεύθερης γυμναστικής και μουσικοκινητικής αγωγής του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, στο χαιρετισμό του προς τους γονείς και τα παιδιά της γιορτής.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Νικόλαο Πέππα, τον Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλα Αλεπού, και το δημοτικό σύμβουλο Δημήτρη Σμυρνή, στη γιορτή ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής των προγραμμάτων του Τμήματος Αθλητισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ρυθμός, ζωντάνια και χάρη διέκρινε όλες τις επιδείξεις των παιδιών.Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήταν το κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης».

Εντυπωσιακές ακροβατικές επιδείξεις από τις αθλήτριες του συλλόγου «Ανδρομέδα».


Κίνηση, ρυθμό και θέαμα σημειώθηκε στη γιορτή για τη λήξη των φετινών προγραμμάτων ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου και του προγράμματος μουσικοκηνιτικής αγωγής νηπίων του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου που παρουσίασαν περισσότερα από 450 παιδιά. Τις γυμναστικές επιδείξεις των παιδιών στο κατάμεστο από κόσμο κλειστό γυμναστήριο «Σπύρος Λούης» παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Στο χαιρετισμό που απηύθυνε προς τους παρευρισκομένους της αθλητικής βραδιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε γονείς και παιδιά που όλοι μαζί έδωσαν το «παρών» σε αυτή τη γιορτή, και διαβεβαίωσε ότι «ο αθλητισμός ως υγιής διέξοδος της κοινωνίας πόσο μάλλον των παιδιών της πόλης», θα συνεχίσει να βρίσκεται στις προτεραιότητες του Δήμου κόντρα στις όποιες οικονομικές αντιξοότητες.


Οι μικροί πρωταγωνιστές, αγόρια και κορίτσια, εκ των οποίων τα 120 ήταν νήπια, παρουσίασαν στο τερέν του «Σπύρος Λούης» συνολικά 23 προγράμματα ρυθμικής και ελεύθερης γυμναστικής ακολουθώντας αναλόγως της ηλικίας ποικίλους ρυθμούς και χρωματικούς συνδυασμούς, και κερδίζοντας με τη χάρη τους το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Η αθλητική επίδειξη ολοκληρώθηκε με τη θεαματική παρέλαση όλων των τμημάτων, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψαν και οι ακροβατικές επιδείξεις των παιδιών της ομάδας ακροβατικής γυμναστικής του αθλητικού συλλόγου «Ανδρομέδα» που έχει σημειώσει πολλές πανελλήνιες διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.


Υπεύθυνες διδασκαλίας των παιδιών στα αθλητικά τμήματα ρυθμικής, ελεύθερης γυμναστικής και μουσικοκινητικής αγωγής του Δήμου Αμαρουσίου είναι οι Μαρία Κουρσιόνη, η Σούλα Τσιπολίτου, η Όλγα Φλίγκου, η Μαρία Σαρρή, η ʼννα Σιαμούτα, η Ιωάννα Μαρτάκη, ενώ προπονήτρια του αθλητικού συλλόγου «Ανδρομέδα» είναι η Μιράντα Μουττωτού.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, επίσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας Νικόλας Αλεπούς, και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Σμυρνής.

Μετάβαση στο περιεχόμενο