Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Δ. Θεοχάρη, την Αντιπρόεδρο Β. Τζιτζικοπουλου και μέλη του νέου Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή». Στη συνάντηση συμμετέχουν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας, Ν. Αλεπούς και Β. Κόκκαλης


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου κο. Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε το νέο Δ.Σ. του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού Συλλόγου  Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή», με την ευκαιρία της ανάληψης των νέων  καθηκόντων τους, υπό την προεδρία του κου Δημήτρη Θεοχάρη.


Στη συνάντηση παρίστατο επίσης ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων κος Νικόλαος Πέππας, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Διαφάνειας κος Νικόλας Αλεπούς και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Εξωραϊσμού της πόλης κος Βασίλης Κόκκαλης.


Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν συνολικά τα ζητήματα που αφορούν στη γειτονιά του Ψαλιδίου, ενώ συμφωνήθηκε στην αμέσως επόμενη συνάντηση να υπάρξει διεξοδική συζήτηση για το καθένα από τα επιμέρους θέματα.

Μετάβαση στο περιεχόμενο