Θαλάσσια μπάνια και το μήνα Αύγουστο προσφέρει ο Δήμος Αμαρουσίου στους ευπαθείς συμπολίτες μας

Print Friendly, PDF & Email

Μία ακόμη κοινωνική προσφορά του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου για δεύτερη χρονιά προσφέρει και το μήνα Αύγουστο   θαλάσσια μπάνια εντός της Αττικής στους συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, μετά το μεγάλο ενδιαφέρον και τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, κατά τις περιόδους από 4 Ιουλίου – 15 Ιουλίου και από 18 Ιουλίου – 29 Ιουλίου 2016.

Με κοινωνική μέριμνα του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη το πρόγραμμα των θαλάσσιων μπάνιων θα συνεχισθεί και από 1η Αυγούστου έως 12 Αυγούστου  2016, στον Τύμβο του Μαραθώνα,  μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ).

«Βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας που αδυνατούν να προγραμματίσουν διακοπές, προσφέροντάς τους σε συνδυασμό με τη δωρεάν χρήση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου την ευκαιρία να απολαύσουν στιγμές δροσιάς και αναψυχής κοντά στη θάλασσα» ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης, με την ευκαιρία της έναρξης της 3ης περιόδου των  θαλάσσιων μπάνιων, με τη συμβολική τιμή του 1 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα, στα τηλέφωνα: 213-20.31.920, 921 και 922.

Μετάβαση στο περιεχόμενο