Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το Δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη

Print Friendly, PDF & Email

Επίκαιρα  θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση συζήτησαν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  κ. Γιώργος Πατούλης με το Δήμαρχο Σερρών κ. Πέτρο Αγγελίδη, ο οποίος τον επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2016.

Σε πολύ εγκάρδιο κλίμα, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις αναφορικά με την ανάγκη αναβάθμισης του ρόλου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κυρίως στους τομείς  της οικονομικής ανεξαρτησίας και της θεσμικής αυτοτέλειας,  ώστε οι ΟΤΑ να συμβάλουν με όσα μέσα διαθέτουν στην ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής της χώρας.

Παράλληλα, ο κ. Πατούλης άκουσε με ενδιαφέρον από το Δήμαρχο κ. Αγγελίδη τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία των Σερρών, εκφράζοντας τη βούληση να βοηθήσει ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ για την επίλυσή τους.

Ως αναμνηστικό δώρο αυτής της συνάντησης, ο κ. Πατούλης προσέφερε στο Δήμαρχο Σερρών το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.

 

Σχετικά αρχείαΕθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου, Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη από το Δήμαρχο Σερρών Π. Αγγελίδη_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο