Τα οργανωμένα συμφέροντα δεν θα αποτρέψουν την επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων.

Print Friendly, PDF & Email
Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη.
 |download _.jpg file 194 KB|

ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2007, ΩΡΑ 12.30΄


ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ


Οι απειλές που δέχεται ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης από οργανωμένα συμφέροντα να σταματήσει την επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων δεν θα περάσουν.


Οι απειλές που δέχεται από οργανωμένα συμφέροντα το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προκειμένου να σταματήσει την επιχείρηση αποξήλωσης των παράνομων και επικίνδυνων διαφημιστικών πινακίδων στο Μαρούσι δεν θα περάσουν.
Για τις απειλές αυτές ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου αλλά και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης κατά τη διάρκεια της χτεσινής συνεδρίασης.

 

Ο Δήμος Αμαρουσίου θα προχωρήσει την επιχείρηση αποξήλωσης όλων των παράνομων και επικίνδυνων πινακίδων που έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαίου 2007. Και οι όποιες απειλές δεν θα κάμψουν το ηθικό του Δημάρχου και βεβαίως δεν θα υπερκεράσουν την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για άμεση απομάκρυνσή τους.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης θ΄ αναφερθεί διεξοδικά στο μείζον αυτό ζήτημα σε Συνέντευξη Τύπου που θα δώσει τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2007 και ώρα 12.30′ στην ΄Ενωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου (Ακαδημίας 23 – Αθήνα).


Ο κ. Πατούλης στη συνέντευξη αυτή θ΄ αναφερθεί :  • στα μέχρι σήμερα αποτελέσματα της δύσκολης αυτής προσπάθειας που έχει αναλάβει με δική του πρωτοβουλία ο Δήμος Αμαρουσίου,
  • θα αναφέρει με αριθμούς πόσες είναι σήμερα οι παράνομες διαφημιστικές πινακίδες στην πόλη,
  • θα παρουσιάσει τις προσπάθειες που καταβλήθηκαν προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί το θεσμικό πλαίσιο από πλευράς Κεντρικής Εξουσίας
  • θα αποκαλύψει ποιες είναι οι επόμενες ενέργειες του Δήμου , προκειμένου να μπει επιτέλους μια τάξη στο άναρχο τοπίο που υπάρχει σήμερα στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης στα όρια του Αμαρουσίου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο