ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ – ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ARTEMIS CARD/Πέμπτη 1 Ιουλίου 2010, ώρα 13:00,Δημαρχείο Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Μια μοναδική κάρτα προνομίων, προσφορά στους κατοίκους και δημότες του Δήμου Αμαρουσίου


Την κάρτα του Δήμου Αμαρουσίου ARTEMIS CARD, θα παρουσιάσει σε συνέντευξη τύπου την Πέμπτη 1 Ιουλίου και ώρα 13:00, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης.

Με την ARTEMIS CARD, που αποτελεί μια σημαντική παροχή του Δήμου Αμαρουσίου προς τους κατοίκους και τους δημότες της πόλης και θα είναι αυστηρά προσωπική, κάθε κάτοχος της θα απολαμβάνει σημαντικά προνόμια όπως:
• Δωρεάν είσοδο σε όλες τις Πολιτιστικές Εκδηλώσεις του Δήμου, όλο το χρόνο.
• Σημαντική Έκπτωση στα προγράμματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Αμαρουσίου.
• Έκπτωση ως και 30% στα συνεργαζόμενα εμπορικά καταστήματα του Iστορικού Εμπορικού Κέντρου
• Ασφαλιστικά προγράμματα που συμφέρουν.
• Δωρεάν ιατρικές επισκέψεις καθημερινά, από τις 10 το βράδυ ως τις 7 το πρωί και τα Σαββατοκύριακα, καθώς και ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με σημαντικά χαμηλότερο κόστος, στο Νοσηλευτήριο ΥΓΕΙΑ  και την Παιδιατρική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ


Από που θα προμηθευτούν οι κάτοικοι και δημότες την ARTEMIS CARD


Οι πολίτες θα μπορούν πολύ εύκολα, με μια απλή αίτηση σε ένα από τα 5 παρακάτω σημεία, να προμηθευθούν αυτή τη μοναδική κάρτα. Ποια είναι αυτά:


• Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9)
• Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού ( Βασ. Σοφίας 85)
• Δημοτικό Κολυμβητήριο Δήμου Αμαρουσίου (Κυπρίων Αγωνιστών & Αναξαγόρα)
• ΚΑΠΗ Δήμου Αμαρουσίου (Περικλέους 22)
• ΚΕΠ (Χατζηαντωνίου 10)


Αναφερόμενος στη νέα αυτή παροχή του Δήμου Αμαρουσίου στους κατοίκους της πόλης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου  κ. Γ. Πατούλης επισημαίνει:
«Θέλοντας να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια των κατοίκων του Αμαρουσίου και τη συνεισφορά τους στην ανοδική πορεία και πρόοδο της πόλης, προχωρήσαμε στην έκδοση της προνομιακής προσωπικής κάρτας ARTEMIS CARD.
Είναι μια παροχή προς όλους τους κατοίκους του Αμαρουσίου, ένα νέο προϊόν που σχεδιάστηκε από το Δήμο μας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο και τις επιχειρήσεις της πόλης μας, που μας επιτρέπει να δείξουμε έμπρακτα την ευαισθησία και το ενδιαφέρον με το οποίο αντιμετωπίζουμε τους συμπολίτες μας.
Στόχος μας επίσης είναι μέσα από την κάρτα αυτή να αξιοποιήσουμε τη μεγάλη δύναμη των πολιτών – καταναλωτών του Αμαρουσίου προς όφελος της τοπικής αγοράς. Ώστε να στηρίξουμε με τον τρόπο αυτό τόσο το εισόδημα των συμπολιτών μας, όσο και τις τοπικές μας επιχειρήσεις και τις θέσεις απασχόλησης σε αυτές.
Καλώ κάθε κάτοικο και δημότη του Αμαρουσίου να αποκτήσει την κάρτα της πόλης μας».Μετάβαση στο περιεχόμενο