Ο Δήμος Αρκαδίων Ζακύνθου ευχαριστεί το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας

Print Friendly, PDF & Email

Ευχαριστήρια επιστολή στο Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας και τον Πρόεδρο του κ.Γ.Πατούλη, απέστειλε ο Δήμος Αρκαδίων Ζακύνθου, για την δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας που διοργάνωσε το Διαδημοτικό Δίκτυο στις 3 & 4 Ιουνίου στη Ζάκυνθο.


Η επιστολή έχει ως εξής:


« Ο Δήμος Αρκαδίων και το πρόγραμμα “Βοήθεια στο σπίτι” του Δήμου, σε συνεργασία με το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγεία, διοργάνωσαν δωρεάν μέτρηση οστικής πυκνότητας στις 3 & 4 Ιουνίου 2010 για τις γυναίκες του Νομού Ζακύνθου.


Εξετάστηκαν συνολικά 230 άτομα εκ των οποίων το 40% βρέθηκε να πάσχει από οστεοπενία ή οστεοπόρωση διαφόρων διαβαθμίσεων.


Τα αποτελέσματα των εξετάσεων γνωματεύθηκαν από τον ορθοπεδικό  κ.Λ.Μαλιούφα, ο οποίος προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του στο Δήμο μας.


Θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας σε τέτοιου είδους προσπάθειες και να δηλώσουμε παρόντες σε ανάλογες μελλοντικές εκστρατείες.


Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο προς το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας, όσο και στην ομάδα που υλοποίησε αυτό το σπουδαίο πρόγραμμα και που πραγματικά εργάστηκε σκληρά.


Με εκτίμηση, Αθηνά Αρβανιτάκη, Κοινωνική Λειτουργός Δήμου Αρκαδίων.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο