Συνεχίζονται δυναμικά από το Δήμο Αμαρουσίου οι δράσεις εναλλακτικής διαχείρισης ανακύκλωσης για ένα μεγάλο εύρος προϊόντων με περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η εναλλακτική διαχείριση και η προώθηση της ανακύκλωσης είναι υπόθεση όλων μας

  

    Ο Δήμος Αμαρουσίου ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος στην προστασία του περιβάλλοντος και πρωτοπόρος στα θέματα ανακύκλωσης, συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις εναλλακτικής διαχείρισης για ένα μεγάλο εύρος ανακυκλώσιμων προϊόντων, τα οποία δεν αποτελούν ένα άχρηστο βάρος, αλλά, έναν πολύτιμο πόρο που μπορεί να δώσει πολλαπλά οφέλη.

Προϊόντα, όπως: τα μεταχειρισμένα είδη ένδυσης και υπόδησης, ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές, χαρτί και πλαστικά πώματα συλλέγονται σε καθορισμένα σημεία και προωθούνται για ανακύκλωση από την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, προσφέροντας ένα πιο καθαρό και υγιεινό περιβάλλον, αλλά και κοινωνικά και οικονομικά ανταποδοτικά οφέλη για τους ασθενέστερους συμπολίτες μας.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης προσκαλεί όλους τους πολίτες να εντάξουν στην καθημερινότητά τους την καλή συνήθεια της ανακύκλωσης και υπογραμμίζει ότι «η εναλλακτική διαχείριση και η προώθηση της ανακύκλωσης είναι υπόθεση όλων μας».

Στον παρακάτω «οδηγό» μπορείτε να ενημερωθείτε για τα ανακυκλώσιμα προϊόντα και τους χώρους συλλογής, ώστε όλοι να γίνουμε συμμέτοχοι στην μεγάλη προσπάθεια για την εναλλακτική διαχείριση των προϊόντων.

 

Σχετικά αρχεία


Μετάβαση στο περιεχόμενο