Την έναρξη λειτουργίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Αμαρουσίου για τη νέα χρονιά χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Την έναρξη του πρώτου κύκλου μαθημάτων από το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Δήμο Αμαρουσίου με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία του Πανεπιστημίου Κρήτης, χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

«Το Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο στο Μαρούσι συνεχίζει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την πολύ επιτυχημένη του πορεία, ως αποτέλεσμα της εποικοδομητικής συνεργασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης με το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συντελεστές του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου και ευχόμαστε στους συμμετέχοντες μία γόνιμη χρονιά.
 Όλοι οι πολίτες έχουν δικαίωμα στη γνώση σε όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Το θέμα του πρώτο κύκλου που αφορά στην επικοινωνία είναι σημαντικό, καθώς η επικοινωνία είναι η βάση των σχέσεων στο περιβάλλον που ζούμε και σημαντικός παράγοντας για μία υγιή κοινωνία»
υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης.

«Η Συναισθηματική Νοημοσύνη ως εργαλείο επιβίωσης στις ανθρώπινες σχέσεις» είναι το θέμα που αναπτύχθηκε από τον επικοινωνιολόγο, σύμβουλο προσωπικής ανάπτυξης κ. Γιώργο Καπελλαρή, ο οποίος είναι και ο συντονιστής των κύκλων του ΑΛΠ που θα διεξαχθούν  μέχρι τον Ιούνιο του 2019.

 

Σχετικά αρχείαΤην έναρξη λειτουργίας του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Δήμο Αμαρουσίου για τη νέα χρονιά χαιρέτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο