Συνεχίζεται η διανομή φρέσκων αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων

Print Friendly, PDF & Email

384 κιλά φρέσκα ψάρια διένειμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου σε ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, στη 12η  διανομή φρέσκων αλιευμάτων, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017.

Τα νωπά αλιεύματα παραδόθηκαν στους δικαιούχους των Κοινωνικών Δομών του Δήμου, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως  Θεοτόκου, σε ευπαθείς οικογένειες των Εργατικών Κατοικιών, σε μέλη του ΚΑΠΗ και σε εργαζόμενες των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαριστεί  θερμά τον Γενικό Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Βασίλη Κατσιώτη για τη νέα χορηγία νωπών αλιευμάτων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς και για την αγαστή συνεργασία, μέσα από την οποία εκφράζεται έμπρακτα η ευαισθησία και η κοινωνική αλληλεγγύη προς  τον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Η κοινωνική αυτή δράση υλοποιείται με πρωτοβουλία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη και με τη στήριξη του Γενικού Διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Κατσιώτη.

 

Σχετικά αρχείαΣυνεχίζεται η διανομή φρέσκων αλιευμάτων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου για την στήριξη των ευπαθών ομάδων_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο