Συνέντευξη τύπου τη Τρίτη 4 Απριλίου 2017 για το Διεθνές Συνέδριο “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα”

Print Friendly, PDF & Email

Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Συνέδριο “Λιμάνια, Θαλάσσιες Μεταφορές και Νησιωτικότητα” που θα πραγματοποιηθεί στη Μήλο στις 21 και 22 Απριλίου 2017, θα δοθεί την Τρίτη 4  Απριλίου 2017.

Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 στα γραφεία της ΚΕΔΕ (3ος όροφος), Ακαδημίας και Γενναδίου 8.

Στη Συνέντευξη Τύπου εκτός από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Νεκτάριο Σαντορινιό, θα συμμετάσχουν με παρεμβάσεις, ο Γεράσιμος Δαμουλάκης δήμαρχος Μήλου, και ο Γιώργος Βερνίκος Πρόεδρος ΟΚΕ. Επιστημονικός υπεύθυνος και συντονιστής είναι ο Ηλίας Ευθυμιόπουλος Γενικός  Διευθυντής Ενεργειακού και Περιβαλλοντικού Γραφείου Αιγαίου.

Το Διεθνές Συνέδριο, το οποίο είναι υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), του Δήμου Μήλου και του Λιμενικού Ταμείου Μήλου, συνδιοργανώνεται από το Ενεργειακό και Περιβαλλοντικό Γραφείο Αιγαίου, το Δίκτυο Αειφόρων Νήσων ΔΑΦΝΗ και το δημοσιογραφικό portal Energypress. 

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου αναμένεται να δοθούν πληροφορίες σχετικά με τη θεματολογία και τους άξονες πάνω στους οποίους θα αναπτυχθεί το Συνέδριο.

Μεταξύ άλλων θα γίνει αναφορά σε θέματα περιβαλλοντικής πιστοποίησης, υποδομών, πράσινων λιμανιών και την ενδονησιωτική επικοινωνία.

Μετάβαση στο περιεχόμενο