Συνεχίζεται η διαδικασία των δωρεάν rapid test όλο τον Απρίλιο στην πλατεία Ευτέρπης – ΗΣΑΠ από το Δήμο Αμαρουσίου και τον ΕΟΔΥ

Print Friendly, PDF & Email

Τα δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης (rapid tests) κρουσμάτων νέου κορωνοϊού (covid-19) πραγματοποιούνται με κινητές μονάδες, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, ώρες 10:00 – 15:00, για όλο τον μήνα Απρίλιο, στην πλατεία Ευτέρπης – Ηλεκτρικό Σταθμό ΗΣΑΠ Αμαρουσίου, στο πλαίσιο ευρύτερων δειγματοληπτικών ελέγχων από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Για το θέμα αυτό ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δηλώνει: «Το Μαρούσι, με τη συνδρομή του ΕΟΔΥ, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μάχης για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Μαρουσιώτες αλλά κάτοικοι των Δήμων των Βορείων Προαστίων μπορούν να επισκέπτονται την πόλη μας για να υποβάλλονται σε δωρεάν rapid test. Η πράξη αυτή είναι μία από τις απαραίτητες ενέργειες για την αναχαίτιση της πανδημίας».

Υπενθυμίζεται πως όλοι όσοι επιθυμούν να προσέλθουν στη διαδικασία των δωρεάν rapid test πρέπει να έχουν στην κατοχή τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και διαθέσιμο τον αριθμό του τηλεφώνου επικοινωνίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο