Συναυλίες στις γειτονιές της πόλης με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email
Ξεκίνησαν χτες από το Ψαλίδι και θα συνεχιστούν στις 26 Σεπτεμβρίου στην Κοκκινιά και στις 3 Οκτωβρίου στις Εργατικές Κατοικίες
 


|download _.jpg file 427 KB||download _.jpg file 531 KB||download _.jpg file 670 KB|
 

Με μεγάλη συμμετοχή των κατοίκων  ξεκίνησε χτες από το Ψαλίδι το πρόγραμμα συναυλιών στις γειτονιές της πόλης, με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου.


Η συναυλία πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη και του Προέδρου του Πνευματικού Κέντρου κ. Επαμεινώνδα Γαρδέλη στην Πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής και προσέφερε μια μοναδική μουσική βραδιά στο συγκεντρωμένο πλήθος, που απόλαυσε ένα επιλεγμένο μουσικό ρεπερτόριο της Φιλαρμονικής, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Αλέξανδρου Γιαννακόπουλου.
Για τις συναυλίες της Φιλαρμονικής στις γειτονιές του Αμαρουσίου ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης δήλωσε:


«Η δυναμική παρουσία των κατοίκων του Αμαρουσίου στις κεντρικές πλατείες της πόλης και η μεγάλη συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις του νέου θεσμού ‘Καλοκαιρινές Βραδιές Πολιτισμού Μαρούσι 2007’ , αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στο να υλοποιήσουμε και ένα δεύτερο πολιτιστικό πρόγραμμα για τις γειτονιές του Αμαρουσίου. Αξιοποιώντας το αξιόλογο μουσικό σύνολο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Πνευματικού Κέντρου, διοργανώνουμε ένα κύκλο συναυλιών στις γειτονιές μας, δίνοντας χρώμα και ζωή αυτές τις φθινοπωρινές βραδιές σε πλατείες και σε πάρκα».


Ο κύκλος των συναυλιών της Φιλαρμονικής Ορχήστρας θα συνεχιστεί με δύο ακόμη εμφανίσεις, στις 26 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Αλωνίων στην Κοκκινιά (Αναπαύσεως και Μεσογείων), και στις 3 Οκτωβρίου στην Πλατεία Εργατικών Κατοικιών (Αγίου Κωνσταντίνου).

Μετάβαση στο περιεχόμενο