Αρχίζουν οι εγγραφές στα Αθλητικά προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Το Μαρούσι, μια πόλη με πλούσια αθλητική παράδοση και ιστορία, προσφέρει και φέτος στους κατοίκους του όλες τις δυνατότητες προκειμένου να μετατρέψουν την αθλητική δραστηριότητα σε καθημερινή συνήθεια. Στο πλαίσιο αυτό, το Αθλητικό Κέντρο και η Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού του Δήμου Αμαρουσίου ξεκινούν τις εγγραφές στα αθλητικά προγράμματα της περιόδου 2007-2008 από την Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2007, ενώ τα προγράμματα αρχίζουν στις 24 Σεπτεμβρίου.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, αναφερόμενος στην έναρξη των προγραμμάτων, τόνισε:


«Ο αθλητισμός αποτελεί βασικό συστατικό στοιχείο της κοινωνικής μας πολιτικής. Με μοχλούς άσκησης της νέας δημοτικής μας πολιτικής στο χώρο του Μαζικού Αθλητισμού το Αθλητικό Κέντρο και τη Δημοτική Επιχείρηση Αθλητισμού, προγραμματίζουμε μια σειρά από δραστηριότητες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των κατοίκων της πόλης μας. Με σύγχρονα αθλητικά προγράμματα και ποιοτικές υποδομές άθλησης, κάνουμε ένα σημαντικό βήμα μπροστά, για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής όλων μας. Σας καλώ να αξιοποιήσετε τα προγράμματα του Αθλητικού μας κέντρου και να υιοθετήσετε ένα νέο τρόπο ζωής».


Για την εγγραφή στα προγράμματα του Αθλητικού Κέντρου, οι ενδιαφερόμενοι χρειάζεται να προσκομίσουν:
-2 φωτογραφίες
-Ιατρικές βεβαιώσεις παιδιάτρου για άτομα έως και 14 ετών και παθολόγου ή καρδιολόγου για ενήλικες
-ειδικά για κολύμβηση, βεβαίωση δερματολόγου-αφροδισιολόγου (για ανήλικες)
-Φωτοτυπία λογαριασμού ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ,
-Κάτοχος Maroussi Card


Μηνιαίο κόστος συμμετοχής:


-Στα προγράμματα κολύμβησης, τένις, πινγκ πονγκ, τζούντο, τάε κβον ντο και aquaerobics, 15 ευρώ για κατόχους Maroussi Card, 25 ευρώ για κατοίκους ή δημότες Αμαρουσίου, 35 ευρώ για ετεροδημότες. Η εφάπαξ ετήσια συνδρομή είναι 10 ευρώ για τα υπόλοιπα προγράμματα, ενώ υπάρχουν οικογενειακά και ετήσια πακέτα προσφορών.


Περισσότερες πληροφορίες:


Αθλητικό Κέντρο Δήμου Αμαρουσίου,
Κυπρίων Αγωνιστών και Αναξαγόρα,
τηλ. 2106107650-51, φαξ 21-6107653,
email: akda@otenet.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο