Συναυλία κιθάρας, βιολιού και πιάνου από τους σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου απόλαυσαν οι θεατές στην Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Print Friendly, PDF & Email

Μία υπέροχη συναυλία χάρισαν στους θεατές οι σπουδαστές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου, στην κατάμεστη αίθουσα του παραρτήματος το Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, στην Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων.

Στο πρώτο μέρος 60 κιθαριστές από όλες της τάξης του Δημοτικού Ωδείου ερμήνευσαν κλασικές συνθέσεις και συνθέσεις  Ελλήνων συνθετών, παρουσία του Εφόρου, Υπεύθυνου των Τμημάτων Κιθάρας κου Βαγγέλη Μπουτούνη και τη συζύγου του Καθηγήτριας Κιθάρας Μάρω Ραζή.

Τη συναυλία συνέχισε η τάξη βιολιού του καθηγητή Γιάννη Παλαμίδη και της τάξης του πιάνου των καθηγητών Βάνας Παπαϊωάννου, Άντζελας Βέργου και Κων/νου Βουρλή.

Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη, η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου συνεχάρη τα παιδιά για την πρόοδο και τις επιδόσεις τους και ευχαρίστησε τους καθηγητές για την εξαιρετική δουλειά τους, ώστε το Δημοτικό Ωδείο να αποτελεί μία σημαντική κοιτίδα πολιτισμού στην πόλη.

Ο π. Λάμπρος Ανδρεάκης του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου, συνεχάρη από την πλευρά του τα παιδιά και ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη στήριξη που προσφέρει στο έργο της Νεανικής Εστίας για την πνευματική καλλιέργεια της νεολαίας μας.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τη συναυλία στη Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου


Στιγμιότυπο 2 από τη συναυλία στη Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου


Στιγμιότυπο 3 από τη συναυλία στη Νεανική Εστία του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου

Μετάβαση στο περιεχόμενο