Μία βραδιά πλούσια σε δρώμενα απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι γιορτάζοντας με το Δήμο Αμαρουσίου την Παγκόσμια Ημέρα World Challenge Day

Print Friendly, PDF & Email

Με νεανική ζωντάνια πλημμύρισαν οι πεζόδρομοι του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας  World Challenge Day, καθώς παιδιά με τους γονείς τους, αλλά και πολίτες κάθε ηλικίας  συμμετείχαν στα δρώμενα που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας, που έχει στόχο να μας βάλει στη δράση πνευματικά και σωματικά.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους νέους  υπήρξε για  το τουρνουά σκάκι, ενώ τα μικρότερα παιδιά ενθουσιάστηκαν  με τον περίπατο  με εκπαιδευμένα πόνυ στους εμπορικούς δρόμους, όπου συμμετείχαν και τα παιδιά από το Σύλλογο Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Η Αναγέννηση».
Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι  συμμετείχαν στο Just 4 dads, σε ασκήσεις χορού, στη γνωριμία με το άθλημα της ξιφασκίας ,και του Παγκράτιου, ενώ έπαιξαν Τραμπολίνο.

Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη, που είχε τη ευθύνη του συντονισμού των εκδηλώσεων και  ο Δημοτικό Σύμβουλος κ. Πέτρος Κόνιαρης.

Ο Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά για τις ευγενικές χορηγίες τους το Λούνα Παρκ «Αηδονάκια», τον Αθλητικό Όμιλο «Παράδεισος Αμαρουσίου», το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Βριλησσίων, το Σύλλογο  Ελληνική Θεραπευτική Ιππασία (Ε.Λ.Ε.Θ.ΙΠ.) και τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αμαρουσίου για τη συμπαράσταση και τη συνδρομή του.

 

Σχετικά αρχείαΣτιγμιότυπο 1 από τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα World Challenge Day


Στιγμιότυπο 2 από τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα World Challenge Day


Στιγμιότυπο 3 από τις εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα World Challenge Day

Μετάβαση στο περιεχόμενο