Συναυλία αλληλεγγύης και αγάπης από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με γνωστή δισκογραφική εταιρία

Print Friendly, PDF & Email


Στιγμιότυπα από τη παραλαβή των ειδών ένδυσης, υπόδησης, ιματισμού και άλλων ειδών οικιακής χρήσης από την Κοινωνική Υπηρεσία και τα Εξωτερικά Συνεργεία του Δήμου Αμαρουσίου.


Την στήριξη των ευπαθών κοινωνικά ομάδων είχε στόχο η νέα πρωτοβουλία αγάπης που διοργάνωσε με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου ο τηλεοπτικός Σταθμός STAR CHANNEL, σε συνεργασία με γνωστή δισκογραφική εταιρία, στο πολυχώρο ΔΑΪΣ.


Στη συναυλία αλληλεγγύης που παραχώρησαν νέοι τραγουδιστές, το κοινό αντί χρηματικού αντιτίμου προσέφερε είδη ένδυσης, υπόδησης, ιματισμού, καθώς και άλλα χρήσιμα αντικείμενα οικιακής χρήσης για την ενίσχυση των αδύναμων κοινωνικά συμπολιτών μας.


Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου σε συνεργασία με την υπηρεσία των εξωτερικών συνεργείων μετέφεραν τα παραπάνω είδη σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προκειμένου να τακτοποιηθούν ανά κατηγορίες και να είναι έτοιμα για να παραδοθούν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, ενώ παράλληλα ένα μέρος από αυτά θα ενισχύσουν και την ιματιοθήκη, που τις επόμενες ημέρες θα λειτουργήσει στο Δήμο Αμαρουσίου.


Αντίστοιχα τα τρόφιμα που προσφέρθηκαν, μεταφέρθηκαν στο Γεύμα Αγάπης του Δήμου Αμαρουσίου, με τα οποία ενισχύθηκε σημαντικά το Κοινωνικό Παντοπωλείο.


Το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη, εκπροσώπησε στην εκδήλωση, ο Αναπληρωτής Δήμαρχου, Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Πέππας, ο οποίος ευχαρίστησε τον τηλεοπτικό σταθμό STAR CHANNEL για την πρωτοβουλία του αυτή, τονίζοντας ότι «είναι πάγια πολιτική του Δήμου Αμαρουσίου και προσωπικά του Δημάρχου κ. Γιώργου Πατούλη να ενώνουμε όλοι τις δυνάμεις μας με σκοπό την αντιμετώπιση της δύσκολης αυτής οικονομικής συγκυρίας.»

Μετάβαση στο περιεχόμενο