Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη και του Προέδρου της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστού με την Επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ Φ. Γεννηματά αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου στις 12.30 για το Ν/Σ του υπ. Εσωτερικών «Κλεισθένης Ι»

Print Friendly, PDF & Email

Σύγκληση της Διαπαραταξιακής Επιτροπής της ΚΕΔΕ την ίδια μέρα στις 13.30 στα γραφεία της Ένωσης

 

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κ. Αγοραστός θα συναντηθούν με την Επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κα. Φώφη Γεννηματά αύριο Τετάρτη 30 Μαΐου και ώρα 12.30 στα γραφεία του Κινήματος, Χαρ. Τρικούπη 50 (6ος όροφος).

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αυτοδιοίκησης Α και Β’ βαθμού να ξεκινήσει κύκλο επαφών με τα κοινοβουλευτικά κόμματα, με αντικείμενο την ενημέρωσή τους για τις προτάσεις και τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης επί του νομοσχεδίου του υπ. Εσωτερικών για τη διοικητική μεταρρύθμιση «Κλεισθένης Ι».

Ακολούθως και συγκεκριμένα στις 13.30 θα συγκληθεί στα γραφεία της ΚΕΔΕ (Ακαδημίας 65 και Γενναδίου 8- 3ος όροφος), η Διαπαραταξιακή Επιτροπή της ΚΕΔΕ με αντικείμενο τον καθορισμό των περαιτέρω ενεργειών και πρωτοβουλιών της Ένωσης απέναντι στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Μετάβαση στο περιεχόμενο