Τη στήριξη στους εργαζομένους με την καταβολή των επιδικασθέντων 1.300 ευρώ στους δικαιούχους και τη στελέχωση του Δήμου Αμαρουσίου με μόνιμο προσωπικό επεσήμανε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων

Print Friendly, PDF & Email

Με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων Αμαρουσίου μετά την ανάδειξη του νέου Διοικητικού του Συμβουλίου, και σε συνέχεια των πρόσφατων αρχαιρεσιών, συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Στην πρώτη αυτή επαφή συζητήθηκαν μία σειρά από θέματα που σχετίζονται με τις ελλείψεις σε προσωπικό σε καίριες υπηρεσίες του Δήμου, την εσωτερική οργάνωση και λειτουργία του Δήμου αλλά και υπηρεσιακά ζητήματα των εργαζομένων με τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, να καταθέτει την έμπρακτη στήριξή του στους εργαζομένους με επίκεντρο την καταβολή των επιδικασθέντων ποσών στους δικαιούχους και τη στελέχωση του Δήμου με μόνιμο προσωπικό.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι σημαντικές ελλείψεις σε προσωπικό σε σημαντικούς τομείς λειτουργίας του Δήμου, και στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκε η επίσπευση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών του Διαγωνισμού του 2008 για την ενίσχυση του Δήμου με μόνιμο προσωπικό. Αναφορικά με την καταβολή των επιδομάτων (Χριστουγέννων, Πάσχα και αδείας) στους εργαζομένους, που καταργήθηκαν με το Μνημόνιο, όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο Δήμαρχος και τόνισε και στη συνάντηση, θα καταβληθούν τα επιδικασθέντα ποσά στους δικαιούχους βάσει της πρωτόδικης απόφασης, και για τις εκκρεμείς αγωγές θα γίνει προσπάθεια εξωδικαστικού συμβιβασμού.

Ανοίγοντας τον διάλογο για ζητήματα εκπαίδευσης των εργαζομένων, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, τόνισε ότι η στόχευση για αξιόμαχο και καλά καταρτισμένο προσωπικό είναι κοινή. Ανάμεσα στα εσωτερικά ζητήματα των εργαζομένων που συζητήθηκαν, επίσης, ήταν η αναδιάρθρωση του οργανισμού εσωτερικής υπηρεσίας του Δήμου, η κινητικότητα, η εκπαίδευση, η αξιολόγηση των εργαζομένων.

Με αφορμή τη συνάντηση με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε: «Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων μας σε κάθε αγώνα για κατοχύρωση των εργασιακών τους δικαιωμάτων. Και το αποδεικνύουμε με πράξεις. Καταβάλλουμε τα επιδικασθέντα 1.300 ευρώ στους δικαιούχους, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να φέρουμε μόνιμο προσωπικό στο Μαρούσι. Θα συνεχίσουμε να συμπαραστεκόμαστε στις ενέργειες και διεκδικήσεις τους. Είναι πολύτιμοι συνεργάτες μας στην κοινή μας προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών, για έναν Δήμο λειτουργικό με αποδοτικούς εργαζομένους και πρότυπες υπηρεσίες».

Παρόντες στη συνάντηση από μέρους της Διοίκησης του Δήμου ήταν οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Αντωνόπουλος, Βαγγέλης Κάββαλος, Σπύρος Σταθούλης, Κώστας Ρώτας, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Διδασκάλου, και από μέρους του Συλλόγου Εργαζομένων ο Πρόεδρος Δημήτρης Τρίμπος, η Α’ Αντιπρόεδρος Μαρία Λαζαρίδου, η Β’ Αντιπρόεδρος Νικολέτα Καλογεροπούλου, η γραμματέας Ρένα Μουζάκη, η ταμίας Φώφη Τολούδη, το μέλος Μωυσής Καρίπης.

 

Σχετικά αρχείαΤη στήριξη στους εργαζομένους με την καταβολή των επιδικασθέντων 1.300 ευρώ στους δικαιούχους και τη στελέχωση του Δήμου Αμαρουσίου με μόνιμο προσωπικό επεσήμανε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στη συνάντηση με τον Σύλλογο Εργαζομένων_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο