Συνάντηση του Δημάρχου Γ. Πατούλη με το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου   Γ.Παπαχρυσάνθου, τον Γρ.Καραδήμα ταμία, τον Στ.Κωστόπουλο μέλος του Συλλόγου, τον Στ.Ιατρίδη Β’ Αντιπρόεδρο, τον Αντιδήμαρχο  Ν.Πέππα Α’  Αντιπρόεδρο(δεξιά), την  Σ.Φωτοπούλου Γεν.Γραμματέα, τον Α.Φούρλα υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και τον Π.Ίτσιο Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα.
|download file .jpg 165 KB|


Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη πραγματοποίησε τον νέο  Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου της πόλης, την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Ο κ. Πατούλης συνεχάρη το νέο Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για όλους. Παράλληλα ο κ. Δήμαρχος υποσχέθηκε στα μέλη του Συλλόγου ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα επιμεληθούν για το θέμα που ετέθη από την πλευρά τους και αφορά στη βελτίωση της εικόνας του εμπορικού κέντρου.       


Τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου επανέλαβαν στον κ. Δήμαρχο ότι θα είναι συμπαραστάτες και θα στηρίζουν την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο Μαρούσι.


Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου επανεξελέγη ο κ. Γιώργος Παπαχρυσάνθου. Επίσης το νέο Δ.Σ απαρτίζουν ο Αντιδήμαρχος  Ν. Πέππας Α’  Αντιπροέδρος, ο Στ. Ιατρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος, η Σ. Φωτοπούλου Γεν. Γραμματέας, ο Π. Ίτσιος Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας, ο Α. Φούρλας υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και ο Στ. Κωστόπουλος μέλος του Συλλόγου.        
   
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος με ευθύνη τον συντονισμό της λειτουργίας της Δημοτικής Αστυνομίας και της Υπηρεσίας Διακίνησης Εγγράφων Β. Κόκκαλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μ. Χρηστάκης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο