Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του ΕΠΑΛ Αναβρύτων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του ΕΠΑΛ Αναβρύτων, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Καρλαύτη. 


 


Τους μαθητές του 15μελούς Συμβουλίου του ΕΠΑΛ Αναβρύτων δέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, παρουσία του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κου Δημήτρη Καρλαύτη.


Στο αίτημα των μαθητών για αντικατάσταση της στέγης του κτιρίου όπου στεγάζεται το σχολείο τους, ο Δήμαρχος  κος Γιώργος  Πατούλης τους διαβεβαίωσε ότι το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 ξεκινούν οι εργασίες, ώστε να ολοκληρωθούν μέσα στο διάστημα των Πασχαλινών διακοπών.
Επίσης τους διαβεβαίωσε ότι η παρέμβαση για την αναβάθμιση του ΕΠΑΛ Αναβρύτων θα είναι ολοκληρωμένη, καθώς αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες αντικατάστασης της στέγης, θα επισκευασθούν οι φθορές, όπου υπάρχουν εξωτερικά του κτιρίου.


Οι μαθητές του 15μελούς Συμβουλίου εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους  και την ικανοποίησή τους προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για το ενδιαφέρον του και την ανταπόκρισή του στα αιτήματά τους για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.                  


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο