Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με κατοίκους της παραρεμάτιας περιοχής στον Άγιο Θωμά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης κατά την επίσκεψή του στον ʼγιο Θωμά, με κατοίκους της παραρεμάτιας περιοχής στην οδό Διονύσου, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη.


Συνάντηση με κατοίκους της παραρεμάτιας περιοχής, που βρίσκεται στην οδό Διονύσου στον ʼγιο Θωμά, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, κατά την επιτόπια αυτοψία του στην περιοχή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Επαμεινώνδα Γαρδέλη και εκ μέρους της Τεχνικής Υπηρεσίας από την κα Κυριακή Παντελαίου. 


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης στη διάρκεια της συνομιλίας του με τους κατοίκους, τους διαβεβαίωσε ότι άμεσα θα επιληφθεί του σοβαρού ζητήματος που αφορά στον καθαρισμό του ρέματος, σε επικοινωνία που θα έχει με τους αρμοδίους της Περιφέρειας, στην οποία ανήκει η αρμοδιότητα για τον καθαρισμό των ρεμάτων.   

Επίσης, ο κος Πατούλης εξήγησε στους κατοίκους ότι θα δοθεί μόνιμη και οριστική λύση με τη διευθέτηση της οριοθέτησης του ρέματος, που βρίσκεται στο στάδιο έκδοσης Προεδρικού Διατάγματος, καθώς οι Δήμοι δεν έχουν αρμοδιότητα επί των ρεμάτων, αφού την ευθύνη για αυτά έχουν αποκλειστικά η ΕΥΔΑΠ και το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενεργείας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ).          


Αξίζει να σημειωθεί ότι η  σημερινή Δημοτική Αρχή είναι η πρώτη που ξεκίνησε τη μελέτη οριοθέτησης του ρέματος  Σαπφούς για να λυθούν οριστικά τα θέματα εντάξεων των περιοχών στο Σχέδιο Πόλης και επιπλέον να προχωρήσει το επόμενο στάδιο στα τμήματα του ρέματος που χρήζουν διευθέτησης, όπως αναφέρεται στην μελέτη.

Μετάβαση στο περιεχόμενο