Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλη με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού

Print Friendly, PDF & Email

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο της Ε. Ο. Ε. κ. Σπ. Καπράλο.
|download .jpg file 52KB|


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης με της ολυμπιανίκες της Ιστιοπλοϊας Σοφία Μπεκατώρου και Βιργινία Κραβαριώτη.
|download .jpg file 35KB|


Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού κ. Γ. Ιωαννίδης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης και ο Υπουργός Πολιτισμού κ. Αντ. Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσης των Ελλήνων Ολυμπιονικών του Πεκίνου.
|download .jpg file 90KB|

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σήμερα στην εκδήλωση του Υπουργείου Πολιτισμού που έγινε στο ΟΑΚΑ, προς τιμήν των Ελλήνων αθλητών που κατέκτησαν θέση στην πρώτη 8άδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.
Στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στις αθλήτριες της Ιστιοπλοΐας  Σοφία Μπεκατώρου, Σοφία Παπαδοπούλου, Βιργινία Κραβαριώτη, που κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου στην κατηγορία Ίνγκλινγκ.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συζήτησε με τον Υπουργό Πολιτισμού κ. Αντώνη Σαμαρά και τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Ιωαννίδη το ζήτημα της χρήσης των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ από τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας, ενώ ζήτησε τη συνδρομή του Υπουργείου, προκειμένου να γίνει πράξη το όνειρο ετών για το Μαρούσι, που είναι η δημιουργία ενός ανοικτού θεάτρου. Ο Υπουργός ανταποκρίθηκε καταρχήν θετικά στο αίτημα του Δημάρχου, και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει συνάντηση για την υλοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος.

Στην ίδια εκδήλωση, ο κ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρο Καπράλο. Ο κ. Πατούλης συνεχάρη τον κ. Καπράλο για την εκλογή του και τόνισε τη σημασία του Ολυμπισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων για την πόλη του Αμαρουσίου, τη γενέτειρα του 1ου σύγχρονου Ολυμπιονίκη του Μαραθωνίου δρόμου Σπύρου Λούη. 

Μετάβαση στο περιεχόμενο