Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σε φιλανθρωπική εκδήλωση για τα παιδιά στη Γάζα

Print Friendly, PDF & Email

|download .jpg file 206KB|Κοντά σε κάθε ενέργεια συμπαράστασης στο λαό της Παλαιστίνης βρίσκεται ο Δήμος Αμαρουσίου. Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έδωσε το παρόν στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, το Ινστιτούτο Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής, Prolepsis.
Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ενώ ομιλητές ήταν η κ. Ρόδη Κράτσα, Α’ Αντιπρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο κ. Πάνος Μουμτζής, Υπεύθυνος Υποθέσεων Παλαιστινίων Προσφύγων στην Υπηρεσία Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ (The United Nations Relief & Works Agency, UNRWA) και ο Δρ. ʼρης Μουσιώνης, πρώην μέλος του Κοινοβουλίου και επικεφαλής της πρόσφατης αποστολής ιατρών του ΠΑΣΟΚ στη Γάζα, ενώ συντονίστρια η γνωστή δημοσιογράφος και ανταποκρίτρια της τηλεόρασης του Mega, κ. Μαρία Καρχιλάκη.
Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν στην Υπηρεσία Αρωγής και Έργων του ΟΗΕ (UNRWA), για τη βοήθεια των παιδιών στη Γάζα.
 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο