Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΣΠΑΠ Γ. Πατούλη με το Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Π. Λάιο,το Γενικό Γραμματέα Αθ. Καρακανίκο και την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ειρ.Κοντοπάνου του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας.
Στη συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Θ.Τόλιας και ο Πολεοδόμος Μηχανικός Αλ. Καρβούνης.  Ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας Π. Λάιος, ο Γ.Γ.  Αθ. Καρακανίκος  και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ειρ.Κοντοπάνου του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας με την υπεύθυνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας Ελ. Γιαννοπούλου και εθελόντριες κατά την παράδοση τροφίμων, ειδών καθαριότητας και ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου


 


Το πλαίσιο της στενότερης συνεργασίας στον τομέα των επικοινωνιών εξετάσθηκε στη συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Ανάπλαση και Προστασία του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) κος Γιώργος Πατούλης με τον Πρόεδρο κο Παναγιώτη Λάιο και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ραδιοερασιτεχνών Ελλάδας, την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013,στο Δημαρχείο Αμαρουσίου.


Ειδικότερα, συζητήθηκε η δυνατότητα ανάπτυξης στενότερης συνεργασίας για την δασοπροστασία και την πυροπροστασία τη φετινή θερινή περίοδο, τόσο για το περιαστικό πράσινο της πόλης, όσο και για τις δασικές εκτάσεις που βρίσκονται υπό την ευθύνη του ΣΠΑΠ, καθώς ο Σύλλογος διαθέτει εξειδικευμένα μέλη στον τομέα των επικοινωνιών.   
Επίσης εξετάσθηκε η δυνατότητα συνδρομής του Συλλόγου σε επίπεδο τεχνογνωσίας για τις ανάγκες επικοινωνίας των υπηρεσιών του Δήμου.


Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. μετέβησαν στη Γωνιά Προσφοράς και Αλληλεγγύης,όπου προσέφεραν τρόφιμα, είδη καθαριότητας και ατομικής υγιεινής για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σημειώνοντας ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου, συμβάλλοντας στην ενίσχυση όσων συνανθρώπων έχουν ανάγκη.
  
Στη συνάντηση εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κος Θεοδόσης Τόλιας και ο Πολεοδόμος Μηχανικός κος Αλέξανδρος Καρβούνης. Από το Δ.Σ. του Συλλόγου συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Καρακανίκος και η υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Ειρήνη Κοντοπάνου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο