Παρών ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης στο Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με το νέο Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό κατά τη διάρκεια του Διεθνές Σεμιναρίου Καλαθοσφαίρισης.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα κατά τη διάρκεια του Διεθνές Σεμιναρίου Καλαθοσφαίρισης.


Το Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης που πραγματοποιείται καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Θωμά του Δήμου Αμαρουσίου, με συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων και ξένων προπονητών όπως του Λούκα Μπάνκι – πρωταθλητή Ιταλίας -, παρακολούθησε σήμερα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, παρουσία του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού. Αφού του ευχήθηκε υγεία, δύναμη και επιτυχία στα νέα καθήκοντά του,  είχε τη δυνατότητα να ανταλλάξει απόψεις σχετικά με τα αθλητικά ζητήματα του Δήμου Αμαρουσίου και πιο συγκεκριμένα την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ο.Α.Κ.Α. Κατά τη συζήτηση εκφράστηκε η επιθυμία και από τις δύο πλευρές, πραγματοποίησης εν ευθέτω χρόνω συνάντησης με πρωταρχικό μέλημα τη δημιουργία γηπέδου ποδοσφαίρου στην πόλη του Αμαρουσίου.


Παράλληλα, συναντήθηκε και με τον Μαρουσιώτη – προπονητή  της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, τον οποίο συνεχάρη για την ανοδική πορεία της ομάδας. Επίσης, εξ αφορμής της κατάκτησης του κυπέλου Ευρώπης 2013, προσκάλεσε τον ίδιο και την ομάδα του να παρευρεθεί στο Δήμο Αμαρουσίου – μετά το καλοκαίρι –  προκειμένου να βραβευτούν από το Δήμαρχο σε ένα από τα επόμενα Δημοτικά Συμβούλια.

Μετάβαση στο περιεχόμενο