Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το στέλεχος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Ιωάννα Ψίνα, στο πλαίσιο του προγράμματος «Δια Βίου Μάθησης Καθηγητών και Εκπαιδευτικών στην Οικονομική Κρίση»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσφέρει ως αναμνηστικό δώρο στην Ιωάννα Ψίνα, στέλεχος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, συντονίστρια του προγράμματος «Δια Βίου Μάθησης Καθηγητών και Εκπαιδευτικών στην Οικονομική Κρίση», το ιστορικό λεύκωμα της πόλης του Αμαρουσίου.  


 


Συνάντηση με το στέλεχος του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών, συντονίστρια του προγράμματος «Δια Βίου Μάθησης Καθηγητών και Εκπαιδευτικών στην Οικονομική Κρίση» κα Ιωάννα Ψίνα είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών, υπό την εποπτεία του Ευρωπαϊκού Κέντρου για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης (CEDEFOP), Οργανισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη,.        


 Η κα Ψίνα επισκέφθηκε το Δήμαρχο κο Πατούλη στο γραφείο του, με την ευκαιρία της «Επίσκεψης Μελέτης» στο Δήμο Αμαρουσίου δέκα τριών ανώτατων στελεχών της εκπαίδευσης από τις χώρες της ΕΕ, στο πλαίσιο του ανωτέρω προγράμματος.    


Στη διάρκεια της συνάντησης, παρόντος του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Μιχάλη Χρηστάκη, ο κος Πατούλης αναφέρθηκε στα προγράμματα Δια Βίου Μάθησης που υλοποιούνται στο Δήμο Αμαρουσίου με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού πολιτών από όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης με την καινοτομία σε αρκετούς τομείς, όπως τα κοινωνικά φροντιστήρια και την εξειδίκευση των πολιτών στην πληροφορική και τις ξένες γλώσσες, ευχόμενος παράλληλα στην κα Ψίνα καλή επιτυχία στο έργο της.


Στη συνέχεια, οι συμμετέχοντες στην «Επίσκεψη Μελέτης» παρακολούθησαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα κου Χρηστάκη με θέμα: «Δια Βίου Μάθηση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση»,καθώς και αναλυτική παρουσίαση των αντίστοιχων προγραμμάτων που υλοποιούνται στο Δήμο Αμαρουσίου.


Ακολούθως οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα ξεναγήθηκαν στη Δημοτική Πινακοθήκη και στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού.    


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο