Θερμές ευχαριστίες του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου προς τα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και ξένων γλωσσών για την ευαισθησία και την υποστήριξη τους στους μαθητές της πόλης

Print Friendly, PDF & Email

Το Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α.) ευχαριστεί θερμά τους φροντιστηριούχους της πόλης που αρκετά χρόνια τώρα στέκονται με ευαισθησία στο πλευρό μαθητών που οι οικογένειες τους αντιμετωπίζουν κοινωνικο-οικονομικές και άλλες δυσκολίες.
 
Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, όπου η οικονομική κατάσταση συνεχώς επιδεινώνεται και οι κοινωνικές ανισότητες, αλλά και οι ανάγκες αυξάνονται, ο Δήμος Αμαρουσίου στοχεύει με κάθε μέσο στην ενίσχυση των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. 
Στο πλαίσιο αυτό, ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης υλοποίησε και φέτος το πρόγραμμα «δωρεάν φοίτησης σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και μέσης εκπαίδευσης», το οποίο δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των φροντιστηρίων της πόλη μας.     


Πιο συγκεκριμένα ευχαριστεί τους κάτωθι επαγγελματίες, καθώς και τον εθελοντή καθηγητή Φυσικής κο Θεόδωρο Τασσόπουλο και ευελπιστεί να είναι και στο μέλλον αρωγοί στην προσπάθεια του ΟΚΟΙΠΑΔΑ.     


Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης:
ΑΚΑΔΗΜΟΣ, ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΛΦΑ, ΒΑΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, e-ΔΡΑΣΗ, ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, ΟΡΟΣΗΜΟ, ΠΡΩΤΕΥΟΝ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΩΘΗΣΗ.


Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών:
AXON, ΑΣΣΙΟΥΡΑ ΕΣΜΕΡΑΛΝΤΑ, ΕΥΡΩΓΝΩΣΗ, ΚΑΛΟΒΡΕΝΤΗ ΑΛΕΞΙΑ, ΜΟΥΤΖΟΥΡΗ -ΣΠΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΠΑΣΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΠΑΤΕΛΗ ΑΝΝΑ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ. 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο