Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος»

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Το Πολεοδομικό είναι η βάση για την ανάπτυξη του Αμαρουσίου»

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θεόδωρος Αμπατζόγλου με τον Πρόεδρο Ιωάννη Γιαννέλα, τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος» και κατοίκους της περιοχής των Ηπειρώτικων.

Συζητήθηκαν εκτός από το νέο Πολεοδομικό σχέδιο που αφορά στα Ηπειρώτικα Αμαρουσίου, ζητήματα όπως επισκευής στεγάστρων δημοτικής συγκοινωνίας, καθαρισμού πλατειών, ανάπλασης περιοχής νεκροταφείου και κατασκευής πεζοδρομίων.

Από τα μέλη του Συλλόγου αναγνωρίστηκε πρόοδος σε αρκετά θέματα από αυτά που είχαν τεθεί κατά την πρώτη συνάντηση με τον Δήμαρχο κατά τις πρώτες ημέρες του 2020.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε:

«Το Πολεοδομικό είναι η βάση για την ανάπτυξη του Αμαρουσίου, προχωρούμε με ταχύτατους ρυθμούς και αυτό το αντιλαμβάνονται οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Η επισκευή / ανακαίνιση στεγάστρων δημοτικής συγκοινωνίας έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα Φιλόδημος, ωστόσο επεμβαίνουμε με ιδίους πόρους εκεί που τίθεται θέμα σοβαρό ασφάλειας πολιτών. Η ανακατασκευή / κατασκευή πεζοδρομίων εντάσσεται στο πρόγραμμα διεκδίκησης έργων από την Περιφέρεια Αττικής και αγωνιζόμαστε να ενταχθεί στην  επικείμενη αναμόρφωσή του προϋπολογισμού της. Τα έργα που αφορούν στην περιοχή του Νεκροταφείου θα ενταχθούν στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου. Οι καθαρισμοί των πλατειών και των κοινόχρηστων χώρων προχωρούν βάσει προγράμματος. Συγκεκριμένα εντός της εβδομάδας τα συνεργεία του Δήμου θα προχωρήσουν σε εργασίες ευπρεπισμού της περιοχής, της παιδικής χαράς του γηπέδου κ.α.».

Στη συνάντηση παρόντες ήταν οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Κωνσταντίνος Ρώτας και Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και από την πλευρά του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος», οι Κωνσταντίνος  Μπίκας (Γραμματέας), Νικόλαος Τζάλλας (Ταμίας) και οι κάτοικοι της περιοχής Γεώργιος Μάντζιος και Γεώργιος Τζάλλας.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος»_1

 


Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Ηπειρωτών «Ο Άγιος Γεώργιος»_2

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο