Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με κατοίκους και μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Άγιος Ελευθέριος» κατά την επίσκεψή του στην περιοχή του Σωρού

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος» Αθ. Νησιώτη, κατά την επίσκεψή του στην περιοχή του Σωρού, παρόντος του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Δ. Σμυρνή.
  Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με κατοίκους της περιοχής του Σωρού και τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Αγ. Ελευθέριος» Αθ. Νησιώτη.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον π. Νικόλαο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, παρόντων του Αντιδημάρχου Δ. Σμυρνή, του Πρόεδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου Αθ. Νησιώτη και του μέλους του Συλλόγου Ν. Σκεπαρνιά.


 


Συνάντηση με κατοίκους και μέλη του Δ.Σ.του Εξωραϊστικού Συλλόγου Σωρού – Λάκκα Κόττου «ʼγιος Ελευθέριος» είχε κατά την επίσκεψή του στην περιοχή ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στο πλαίσιο της προσωπικής επικοινωνίας που έχει αναπτύξει με τους κατοίκους κάθε γειτονιάς, προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους και να ακούσει τις απόψεις τους για ζητήματα που αφορούν τη καθημερινότητά τους.         


Ο κος Πατούλης δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες των κατοίκων και του Προέδρου του Δ.Σ. του Συλλόγου κου Αθανασίου Νησιώτη για τα σημαντικά έργα υποδομής που έχουν υλοποιηθεί στην περιοχή του Σωρού, καθώς και για την άοκνη προσπάθεια της Διοίκησης του Δήμου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.


Στη συνομιλία με τους κατοίκους και τα μέλη του Δ.Σ. ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης, παρόντος του Αντιδημάρχου κου Δημήτρη Σμυρνή, αναφέρθηκε στα έργα που σχεδιάζονται να πραγματοποιηθούν στην περιοχή του Σωρού, όπως η διαμόρφωση του χώρου όπου σήμερα σταθμεύουν τα οχήματα του Δήμου, τα σημειακά έργα αποχέτευσης στις οδούς Ζαλόγγου και Καλτεζών και η ασφαλτόστρωση των οδών Λευκωσίας, Λευκών και Ν. Λύτρα με την ένταξη του έργου σε μία επόμενη εργολαβία.


Στη διάρκεια της συνάντησής του με τον π. Νικόλαο του Ι.Ν. Αγίου Ελευθερίου, στο πλαίσιο της επίσκεψής στην περιοχή, συζητήθηκαν θέματα κοινωνικής πρόνοιας και προστασίας, υπό τις παρούσες δύσκολες συνθήκες για πολλούς συμπολίτες μας, δεχόμενος τις εγκάρδιες ευχαριστίες του π. Νικόλαου για το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί κα τις αξιόλογες παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει με τη διπλή ιδιότητα του Δημάρχου και του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.                                                         


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο