Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με κατοίκους και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Στούντιο Α’ κατά την επίσκεψή του στην περιοχή

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Στούντιο Α’ Αθ. Παναγόπουλο και το μέλος του Συλλόγου Β. Πέμμα. Παρόντες ο Αντιδήμαρχος Β. Κόκκαλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Καρλαύτης. 


 


Συνάντηση με κατοίκους και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Στούντιο Α’ είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης κατά την επίσκεψή του στην περιοχή όπου εκτελούνται έργα οδοποιίας και αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας στην καθημερινή ζωή των κατοίκων. 


Ο κος Πατούλης δέχθηκε τις θερμές ευχαριστίες του Προέδρου του Συλλόγου  κου Αθανάσιου Παναγόπουλου και των παριστάμενων μελών και κατοίκων της περιοχής για την υλοποίηση έργων που έχει ανάγκη η γειτονιά, καθώς και για το ουσιαστικό ενδιαφέρον του για την προώθηση και επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.


Ήδη στην περιοχή Στούντιο Α’ έχει ολοκληρωθεί η ασφαλτόστρωση των οδών Τυμφρηστού,Παμίσου, Ιωάννη Αδάμ και η είσοδος από Πεντέλης της οδού Στουντίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η ασφαλτόστρωση της.
Παράλληλα, προχώρησε και ολοκληρώθηκε η κατασκευή και η διαμόρφωση  των πεζοδρομίων, καθώς και ο καθαρισμός και η δεντροφύτευση της πλατείας επί των οδών Στουντίου και Παμίσου και της πλατείας επί των οδών Στουντίου και Ευτέρπης. Όσον αφορά την κατασκευή του αγωγού ομβρίων η μελέτη έχει υποβληθεί στην Περιφέρεια με άλλες εννέα αντίστοιχες μελέτες και αναμένεται η χρηματοδότηση του έργου.                                 


Εκ μέρους του Συλλόγου ετέθη το αίτημα για τη διαμόρφωση του κοινόχρηστου χώρου που βρίσκεται επί των οδών Οίτης και Τραπεζούντος σε αθλητικό χώρο, καθώς και ο καθαρισμός, ο φωτισμός και η ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί προς το πεζόδρομο του ρέματος.


Τον κο Πατούλη συνόδευσαν κατά την επίσκεψη του στην περιοχή, ο Αντιδήμαρχος κος Βασίλης Κόκκαλης και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και Δημήτρης Καρλαύτης.
Από το Σύλλογο Στούντιο Α’ συμμετείχαν επίσης στη συνάντηση τα μέλη κ.κ Αλέξανδρος Σοφιανός, Βασίλειος Τριανταφυλλόπουλος,Βαγγέλης Καραγκούνης Αναστάσιος Ρίσκας, Βασίλης Πέμμας.                             


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο