Στην εκδήλωση του Συλλόγου Απεριτών Αττικής «Ομόνοια» για την 69η Επέτειο από την απελευθέρωση της Καρπάθου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης

Print Friendly, PDF & EmailΣτην εκδήλωση του Συλλόγου Απεριτών Αττικής «Ομόνοια» για την 69η Επέτειο από την απελευθέρωση της Καρπάθου, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης


 


Στην επετειακή εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Απεριτών Αττικής «Ομόνοια» σε συνεργασία με το Σύλλογο Βωλαδιωτών «Η Παναγιά η Πλαγία» με την ευκαιρία της 69ης Επετείου από την απελευθέρωση της Καρπάθου, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη δοξολογία στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Νερατζιώτισσας, και συνεχίστηκε με την προσφώνηση της προέδρου Ειρήνης Κωνσταντινίδου, του Συλλόγου «Ομόνοια» και του προέδρου του Συλλόγου «Η Παναγιά η Πλάγια» Μ. Οικονομίδη.


Με την ευκαιρία της παρουσίας του στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, αναφέρθηκε στους δεσμούς του με το νησί της Καρπάθου με την ιδιότητα του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. «Στο πλαίσιο των οδοιπορικών Υγείας του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, τρεις φορές είχα την τύχη να βρεθώ κοντά στους κατοίκους της Καρπάθου, να αφουγκραστώ τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους, αλλά και μέσω της διάθεσης ιατρικού προσωπικού και φαρμάκων να συμβάλουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας ως Ι.Σ.Α στη βελτίωση των συνθηκών υγειονομικής περίθαλψης των κατοίκων».


Αναφερόμενος σε ζητήματα της περιοχής, ο κ. Πατούλης, έκανε σαφή τη βούλησή του να αναληφθεί πρωτοβουλία για να προχωρήσει η ένταξη στο σχέδιο πόλης της περιοχής των Καρπάθικων μετά και την ολοκλήρωση της διευθέτησης του ρέματος.


Ακολούθησαν οι ιστορικές ομιλίες του Μιχάλη Μικροπανδρεμένου – Μικρού, της Μαρίας Χριστοδουλάκη – Τσαπραλή, και του Γιώργου Τσαμπανάκη, με τις οποίες και ολοκληρώθηκε η επετειακή εκδήλωση της απελευθέρωσης της νήσου της Καρπάθου.
 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο