Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, με εκπροσώπους του Α.Ο Παράδεισος Αμαρουσίου για την προώθηση των αθλητικών προγραμμάτων του ομίλου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ν. Πέππα, τον πρόεδρο του Α.Ο Παράδεισος Αμαρουσίου Δ. Λέμη, τον ταμία του ομίλου Μ. Μπόγδανο, και συνεργάτη της Διοίκησης του Δήμου.


Συνάντηση με εκπροσώπους του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισος Αμαρουσίου για θέματα που σχετίζονται με την προώθηση των αθλητικών δραστηριοτήτων του ομίλου, είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης και συνεργατών.


Στη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας που διατηρεί η Δημοτική Αρχή με τους συλλόγους και φορείς της πόλης, εξετάστηκε το αίτημα του ομίλου για συνδρομή του Δήμου σε επίπεδο βελτίωσης των χώρων και των συνθηκών διεξαγωγής των αθλητικών του προγραμμάτων, στο οποίο η Δημοτική Αρχή απάντησε ότι θα διερευνηθούν οι τρόποι για να συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση.


Όσον αφορά στο ζήτημα της κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μαρούσι για να καλύψει τις αθλητικές ανάγκες των ποδοσφαιρικών ομάδων της πόλης, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ανέφερε ότι η Διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις προς πάσα κατεύθυνση καταβάλλοντας προσπάθειες προκειμένου το συντομότερο δυνατόν να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο θέμα.


Ο πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παράδεισος Αμαρουσίου Δημήτρης Λέμης, μετέφερε και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου τις ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο κ. Πατούλη, για τη σταθερή υποστήριξη του Δήμου προς τις δραστηριότητες του ομίλου.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή, επίσης, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Αθλητισμού Νίκου Πέππα, του γενικού γραμματέα του ομίλου Ιωάννη Δημητρακόπουλου, του ταμία Μάνου Μπόγδανου, του ειδικού γραμματέα Αχιλλέα Τσόγκα, καθώς και συνεργατών και από τις δύο πλευρές.

Μετάβαση στο περιεχόμενο