Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Σ.Π.Α.Π στη διαχείριση των προβλημάτων από την καταιγίδα που έπληξε δήμους μέλη του Συνδέσμου

Print Friendly, PDF & Email
ʼμεση εγρήγορση επέδειξε το προσωπικό του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π) στη διάρκεια της καταιγίδας που εκδηλώθηκε κατά τις χθεσινοβραδινές ώρες, ανταποκρινόμενος σε όλα τα συμβάντα όπου εκλήθη για να συνδράμει προασπιζόμενος την ασφάλεια των πολιτών.


Συνολικά, ο Σ.Π.Α.Π διεκπεραίωσε περισσότερες από 10 κλήσεις για κοπή δέντρων που είχαν πέσει λόγω του σφοδρού ανέμου στους Δήμους Αμαρουσίου, Πεντέλης και Κηφισιάς.


Αμέσως μετά τη λήψη των κλήσεων, σε συνεργασία και με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ομάδα του Συνδέσμου με επικεφαλής το Νίκο Πατέλη, άμεσα εκκινούσε επιχείρηση κοπής των δέντρων και απομάκρυνσής τους από το οδόστρωμα επιτρέποντας την ασφαλή διέλευση των οχημάτων.


Το προσωπικό του Σ.Π.Α.Π για την επιτυχή διαχείριση των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία, ευχαρίστησε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο