Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με την Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Αντιδήμαρχος Ν. Πέππας με την Πρόεδρο Αγγ. Κουσουρή και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων,Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Σικιαριδείου Ιδρύματος.


Ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Σικιαριδείου Ιδρύματος συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Παιδιών του Ιδρύματος στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρόντος του Αντιδημάρχου κου Νικόλαου Πέππα.     


Η Πρόεδρος κα Αγγελική Κουσουρή και τα μέλη της Ένωσης ζήτησαν τη συνδρομή του Πατούλη για την στελέχωση του Ιδρύματος με κάποιες αναγκαίες ειδικότητες   για την κατάρτιση των παιδιών στον τομέα των εργαστηρίων, ειδικότητες όπως του χοροθεραπευτή, του δραματοθεραπευτή και του δασκάλου Φυσικής Αγωγής. Έθεσαν επίσης την ανάγκη να διατεθεί στο Ίδρυμα βοηθητικό προσωπικό και προσωπικό καθαριότητας για την υγιεινή των παιδιών.


Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου διαβεβαίωσε τα μέλη του Δ.Σ. ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να καλυφθούν οι ειδικότητες που απαιτούνται για την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος και την πληρέστερη κατάρτιση των παιδιών, μέσω του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και του Αθλητικού Τμήματος του Δήμου.


Διαβεβαίωσε επίσης το Δ.Σ. ότι η σημαντική προνοιακή δομή του Σικιαριδείου Ιδρύματος θα παραμείνει ανοικτή, συνεχίζοντας να υποστηρίζει εκατοντάδες παιδιά με νοητική υστέρηση στην ενσωμάτωση τους στην κοινωνία και στην επαγγελματική τους κατάρτιση, μετά και τη δικαίωση των επίμονων προσπαθειών και των κοινών αγώνων της Διοίκησης του Δήμου με γονείς και καθηγητές για την επαναλειτουργία του Ιδρύματος.


Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης εξέφρασαν τις θερμότατες ευχαριστίες τους προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου κο Γιώργο Πατούλη για την  ιδιαίτερη ευαισθησία του στα παιδιά και την αμέριστη συμπαράστασή και υποστήριξη του τόσο για την επαναλειτουργία του Ιδρύματος, όσο και για την άμεση ανταπόκρισή του, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών του Ιδρύματος σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Μετάβαση στο περιεχόμενο