Στο μαγικό κόσμο του Αισώπου ταξίδεψαν εκατοντάδες παιδιά με την θεατρική παράσταση «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει», στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπα από την παιδική θεατρική παράσταση «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει», που ανέβηκε στο Αμαλίειο θέατρο, στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου.


 


Ενθουσίασαν τα εκατοντάδες παιδιά που κατέκλυσαν το Αμαλίειο θέατρο οι μύθοι του Αισώπου που ζωντάνεψαν στη σκηνή με παραμυθένια κοστούμια, ιδιαίτερα σκηνικά και αντικείμενα, φανταστικούς φωτισμούς και ονειρεμένη μουσική και τραγούδια στην παράσταση «Ο Αίσωπος έχει κάτι να σας πει».              


Η αγαπημένη στα παιδιά Κάρμεν Ρουγγέρη σε συνεργασία με την παιδική σκηνή «Κιβωτός» του Γιώργου Φρατζεσκάκη διάλεξε, έγραψε τα κείμενα και σκηνοθέτησε τους μύθους: ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας, ο λαγός και η χελώνα, η κότα και το χρυσό αυγό, το λιοντάρι και το ποντίκι, η Μαριγώ και το σταμνί της, ο ψεύτης βοσκός και άλλους μύθους, από τους 584 σωζόμενους μύθους του μεγάλου και αγαπημένου μας παραμυθά Αισώπου. 


Πριν την παράσταση τα παιδιά άκουσαν από μία ομάδα ηθοποιών για τον Αίσωπο και τη ζωή του, ενώ μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε συζήτηση, ώστε τα παιδιά να καταλάβουν αυτό το κάτι που έχει ο κάθε μύθος να τους πει.      


Το Πολιτιστικό Φεστιβάλ συνεχίζεται σήμερα Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013 με τη συναυλία του Θανάση Παπακωνσταντίνου.


Σημειώνεται ότι το Πολιτιστικό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου διοργανώνεται με μηδενικό κόστος για τους δημότες και κατοίκους της πόλης, χάρη σε συνεργασίες που εξασφάλισε ο Δήμος χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ. Παράλληλα, μέσα από τις ειδικές τιμές των εισιτηρίων και την πρόνοια για τις ειδικές κατηγορίες πληθυσμού είναι προσιτό σε όλους τους συμπολίτες ανεξαρτήτου οικονομικής ευχέρειας.

Προπώληση εισιτηρίων θεατρικών παραστάσεων:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός Η.Σ.Α.Π) Μαρούσι
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Προπώληση εισιτηρίων συναυλιών:
Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως (Σταθμός ΗΣΑΠ) Μαρούσι
Στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου
Στο περίπτερο της viva.gr στο Τhe Mall Athens
Μέσω internet από το http://www.viva.gr/ Τηλέφωνο 11876
Στα εκδοτήρια στο Αμαλιείο (Λεωφ. Κηφισίας 219) την ημέρα της εκδήλωσης βάσει διαθεσιμότητας.


Ειδικές τιμές για κατόχους Artemis Card.


Για πληροφορίες σχετικά με τις τιμές των εισιτηρίων στις εκδηλώσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στη γραμμή 15321, στο τηλ. 213 2038350 στο Δήμο Αμαρουσίου, και στο 11876.


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο