Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Σωματείο Περιπτερούχων της πόλης

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης στη συνάντηση με τον Πρόεδρο κο Σταμάτη και μέλη του Σωματείου Περιπτερούχων της πόλης, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Ν. Πέππα, Β. Κόκκαλη και Σπ. Σταθούλη.


Τα θέμα της λειτουργίας των περιπτέρων, ενόψει της εφαρμογής των νέων κανονιστικών ρυθμίσεων, συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης με το Σωματείο Περιπτερούχων της πόλης, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Νικόλαου Πέππα, Βασίλη Κόκκαλη και Σπύρου Σταθούλη.


Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαβούλευσης, έγινε εκτενής συζήτηση όσον αφορά στην αδειοδότηση λειτουργίας σε κοινόχρηστο χώρο των περιπτέρων και συμφωνήθηκε στην επόμενη συνάντηση να κατατεθούν οι απόψεις για τις παρεμβάσεις που κρίνονται απαραίτητες, ώστε να μην παρακωλύεται η κίνηση των πεζών και να είναι ασφαλής η διάβασή τους από τα πεζοδρόμια και τους πεζόδρομους.


Η Δημοτική Αρχή ζήτησε από το Σωματείο Περιπτερούχων να καταθέσει επίσης τις  προτάσεις του, για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει προκειμένου να αποφευχθούν παραβατικές συμπεριφορές, σχετικές με τη λειτουργία των περιπτέρων στην πόλη.


Με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης ανάμεσα στη Διοίκηση του Δήμου και τους περιπτερούχους, ο νέος κανονισμός λειτουργίας θα έλθει προς έγκριση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και στη συνέχεια θα εισαχθεί προς έγκριση στο Δημοτικό Συμβούλιο για την πλήρη εφαρμογή του.

Μετάβαση στο περιεχόμενο