Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις στα πλαίσια της συστηματικής αναζήτησης, προώθησης και επίλυσης κάθε θέματος, που αφορά τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, παρέχοντας στήριξης και αντιμετώπιση των καίριων προβλημάτων που σας απασχολούν.

 

Με τον Εμπορικό Σύλλογο Αμαρουσίου συναντήθηκε ο κ. Γιώργος Πατούλης.

Στη συνάντηση επαναβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές και συζητήθηκαν διάφοροι τρόποι δράσης για την περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των συνθηκών του εμπορικού κέντρου της πόλης.  

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Γιάννη Νικολαράκο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την στενή συνεργασία και τόνισε πως ο Δήμος Αμαρουσίου βρίσκετε στο πλευρό τους και ανταποκρίνεται  άμεσα στα αιτήματα τους ειδικά αυτή την δύσκολη συγκυρία που η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει την καρδιά του εμπορικού κόσμου.

Θα συνεχίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις υπογράμμισε ο κ. Πατούλης     στα πλαίσια της συστηματικής αναζήτησης, προώθησης και επίλυσης κάθε θέματος, που αφορά τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας, παρέχοντας στήριξης και αντιμετώπιση των καίριων προβλημάτων που σας απασχολούν.

Στόχος μας είναι να βρούμε από κοινού με τους εμπόρους  δράσεις ρεαλιστικές, εφαρμόσιμες και άμεσου αποτελέσματος, προσφέροντας τους μία σημαντική ανάσα στα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κατέληξε ο κ. Πατούλης.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου_1

Μετάβαση στο περιεχόμενο