16 ακόμη εργαζόμενους καλωσόρισε στον Δήμο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά από την παρατεταμένη οικονομική κρίση. Επώδυνες πολιτικές αποφάσεις, πολυμέτωπες αντιξοότητες, διαμόρφωσαν μια αμείλικτη καθημερινότητα, ιδίως για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εμείς καλούμαστε να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πολίτες και να καλυτερεύουμε την καθημερινότητα τους.

Συνεχίζεται η ενίσχυση του στελεχιακού δυναμικού σύμφωνα με τον προγραμματισμό και τις ενέργειες της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου.

Δεκάξι νέοι υπάλληλοι θα ενισχύσουν τις υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου  μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας του ΟΑΕΔ για τους επόμενους οκτώ μήνες.

Ο Δήμος Αμαρουσίου έχει εκπονήσει ένα συγκροτημένο και ολοκληρωμένο σχέδιο ενίσχυσης τόσο σε υλικοτεχνικές υποδομές όσο και σε στελεχιακό δυναμικό όπου σε συνδυασμό με επιμέρους ενέργειες αναδιάρθρωσης των δομών του Δήμου στοχεύει στην περαιτέρω αναβάθμιση και βελτίωση των υπηρεσιών προς όφελος των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης αφού καλωσόρισε τους  νέους υπαλλήλους επισήμανε ότι, η πόρτα της Διοίκησης είναι πάντα ανοιχτή για όλους ενώ επισήμανε ότι πρόθεση της Διοίκησης είναι  να χτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης, χρησιμοποιώντας την συλλογική εμπειρία, προς όφελος των πολιτών.

Η κοινωνία μας δοκιμάζεται σκληρά από την παρατεταμένη οικονομική κρίση. Επώδυνες πολιτικές αποφάσεις, πολυμέτωπες αντιξοότητες, διαμόρφωσαν μια αμείλικτη καθημερινότητα, ιδίως για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εμείς καλούμαστε να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα στους πολίτες και να καλυτερεύουμε την καθημερινότητα τους, κατέληξε ο κ. Πατούλης, απευθυνόμενος στους νέους υπαλλήλους του Δήμου Αμαρουσίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, Βασίλης Κόκκαλης, και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Διδασκάλου. 

 

Σχετικά αρχεία16 ακόμη εργαζόμενους καλωσόρισε στον Δήμο Αμαρουσίου ο Δήμαρχος Γιώργος Πατούλης

Μετάβαση στο περιεχόμενο