Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με τους Συλλόγους Γονέων για την στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου στο χώρο του 18ου Δημοτικού

Print Friendly, PDF & Email

Γ. Πατούλης: Θα παρέμβουμε στους εμπλεκόμενους φορείς ώστε το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθεί η κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.

Συνάντηση εργασίας με τους Συλλόγους Γονέων, την Διευθύντρια του 18ου Δημοτικού κ. Ευαγγελία Καραγιάννη, την Προϊσταμένη του 18ου Νηπιαγωγείου κ. Νικολέτα Γαλανά αλλά και με τους Προέδρους της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κ. Καρλαύτη και της Σχολικής Επιτροπής Α/Βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου κ. Βλάχου είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η σύμφωνη γνώμη όλων προκειμένου να προχωρήσει ο ΚΤΥΠ στην εκπόνηση των μελετών για την στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου στο χώρο του 18ου Δημοτικού Αμαρουσίου.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης εξέφρασε την βούληση του για να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς η δημιουργία αυτού του έργου παρεμβαίνοντας όπου είναι δυνατόν ώστε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να ολοκληρωθεί η κατασκευή του 18ου Νηπιαγωγείου.  

Ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε για την στενή και εποικοδομητική συνεργασία όλους τους παρευρισκόμενους και σημείωσε πως η κατασκευή του εν λόγω Νηπιαγωγείου είναι μια μεγάλη ανακούφιση για πολλούς γονείς της πόλης μας και ένα έργο το οποίο θα βοηθήσει περαιτέρω την δημόσια εκπαίδευση.

Από την πλευρά τους τόσο οι Σύλλογοι Γονέων όσο η Διευθύντρια και η Προϊσταμένη του 18ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους προς τον κ. Πατούλη καθώς όπως τόνισαν βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους και ανταποκρίνεται άμεσα με στοχευμένες παρεμβάσεις σε οτιδήποτε χρειαστούν.   

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με τους Συλλόγους Γονέων για την στέγαση του 18ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου στο χώρο του 18ου Δημοτικού

Μετάβαση στο περιεχόμενο