Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με τον Εξωραϊστικό & Εκπολιτιστικό Σύλλογο «Λόρδος Βύρων»

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με τον Πρόεδρο Πέτρο Χαλκιαδάκη, τον Αντιπρόεδρο Μάκη Καννελόπουλο και τα μέλη Τάκης Πυρένη και Ελευθέριο Πυρένη του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου «Λόρδος Βύρων». Παρόντες στη συνάντηση οι Αντιδήμαρχοι Ν. Πέππας, Β.Κόκκαλης και υπηρεσιακοί παράγοντες.


Συνάντηση με το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού & Εκπολιτιστικού  Συλλόγου «Λόρδος Βύρων» είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, παρουσία των Αντιδημάρχων κ.κ. Νικόλαου Πέππα,Βασίλη Κόκκαλη και υπηρεσιακών παραγόντων, στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013.


Αντικείμενο της συνάντησης ήταν να συζητηθούν οι τρέχουσες εξελίξεις για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος.
Όπως ενημερώθηκαν ο Πρόεδρος κος Πέτρος Χαλκιαδάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου προχωρεί με ταχύτατους ρυθμούς η ολοκλήρωση της μελέτης για τη διαμόρφωση της οδού Βύρωνος, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κατασκευή νέων πεζοδρομίων, τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων, φύτευση πρασίνου, κ.α. Στη  συνέχεια η μελέτη θα προωθηθεί στο Πράσινο Ταμείο για τη χρηματοδότηση του έργου. Επίσης η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου βρίσκεται σε συνεργασία με τη Νομική Υπηρεσία για τη διευθέτηση των σημείων της οδού Βύρωνος που χρήζουν διάνοιξης.Συζητήθηκε επίσης και η ασφαλτόστρωση κάποιων οδών πέριξ της οδού Βύρωνος.


Μετά το πέρας της συνάντησης το Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασε την ικανοποίησή του προς τη Δημοτική Αρχή για το αμέριστο ενδιαφέρον και την προσπάθεια της για την ικανοποίηση των αναγκών της γειτονιάς, που εκφράζονται με την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών και δράσεων.


Στη συνάντηση εκ μέρους του Συλλόγου «Λόρδος Βύρων» συμμετείχαν επίσης ο Αντιπρόεδρος κος Μάκης Καννελόπουλος, και τα μέλη κ.κ. Τάκης Πυρένης και Ελευθέριος Πυρένης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο