Στο βάθρο των νικητών οι μαθητές σκακιστές του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, στο 25ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής

Print Friendly, PDF & EmailΣτιγμιότυπο από τη βραδιά σκακιού, με τη συμμετοχή των μαθητών σκακιστών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου.Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ν. Πέππας και ο δάσκαλος των τμημάτων σκακιού του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου Αλ. Γρηγοριάδης με τους διακριθέντες σκακιστές στο 25ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής. 


 


Σημαντικές διακρίσεις στο 25ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής κατέκτησαν οι μαθητές – σκακιστές των τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, με βασικό συντελεστή το δάσκαλό τους κο Αλέξανδρο Γρηγοριάδη, πρωταθλητή σε διεθνή τουρνουά και κάτοχο του δεύτερου διεθνούς σκακιστικού τίτλου International Master FIDE.     


Τη σημαντική επιτυχία των μαθητών χαιρέτησε εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κος Νικόλαος Πέππας, συγχαίροντας τους μαθητές για το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα που ανέδειξαν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, κερδίζοντας τις πρώτες θέσεις.  


Στο 25ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού Αττικής, εκ μέρους του Ανατολικού Τομέα διακρίθηκαν από τα τμήματα του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού οι μαθητές:
– Σπυρίδων Παϊζης, κατέκτησε την 1η θέση στον τελικό, στην κατηγορία Α’ Τάξης Δημοτικού Σχολείου.
– Γιώργος Μπενίσης, κατέκτησε την 1η θέση στον τελικό, επιπέδου Β’ Τάξης Δημοτικού.
– Αλέξανδρος Βαρόπουλος, κατέκτησε τη 2η θέση, στην κατηγορία νηπίων.


Επίσης στον τελικό του 25ου Ατομικού Πρωταθλήματος Σκακιού Αττικής προκρίθηκαν:
– Ο Χαράλαμπος Κλειδαράς στην κατηγορία νηπίων.
– Ο Ορέστης Νταφούλης στην κατηγορία Β’ Τάξης.


Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού απονεμήθηκαν στη “βραδιά σκακιού” διπλώματα συμμετοχής στους 80 μαθητές από τα τμήματα σκακιού του Κέντρου.

Μετάβαση στο περιεχόμενο