Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ. Πατούλη με το Διευθυντή και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με το Διευθυντή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Β. Παπαλόη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μ. Ράμο, τη Γραμματέα Η. Σκάρου και την Ταμία  Εύη Σέχη – Μανωλάκη.


Συνάντηση με το Διευθυντή του 15ου Δημοτικού Σχολείου Αμαρουσίου και το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου κου Βασίλη Κόκκαλη και του Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κο Δημήτρη Καρλαύτη.


Στη συνάντηση εκτός από το Διευθυντή του σχολείου κο Βασίλη Παπαλόη, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Μιχάλης Ράμος, η Γραμματέας κα Ηρώ Σκάρου και η Ταμίας κα Εύη Σέχη – Μανωλάκη.  
 
Η αντιπροσωπεία του 15ου Δημοτικού Σχολείου εξέθεσε στη Δημοτική Αρχή τις ανησυχίες της για την επικινδυνότητα που υπάρχει κατά την προσέλευση και την αποχώρηση των μαθητών από το σχολείο, εξαιτίας της μεγάλης ταχύτητας που αναπτύσσουν τα οχήματα επί της οδού Κυπρίων Αγωνιστών, η οποία έχει μετατραπεί σε δρόμο πολύ μεγάλης κυκλοφορίας.
Ζήτησαν παράλληλα, τη συνδρομή του Δήμου Αμαρουσίου για τη λήψη των αναγκαίων μέτρων, ώστε να καταστεί ασφαλής η προσέλευση και η αποχώρηση των μαθητών.            


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης αφού άκουσε με προσοχή όσα του ετέθησαν, ενημέρωσε τους παριστάμενους αφενός μεν ότι με την ολοκλήρωση της διάνοιξης της οδού Φραγκοκλησιάς, η οποία θα συνδέει το Μαρούσι με το Χαλάνδρι, θα υπάρξει ελάφρυνση του κυκλοφοριακού φόρτου της Κυπρίων Αγωνιστών. Και αφετέρου ότι με εντολή του άμεσα οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου θα προχωρήσουν στη μονοδρόμηση τμήματος της Κυπρίων Αγωνιστών, στη διαγράμμιση των δρόμων και στη ενίσχυση της σηματοδότησης. Παράλληλα η Τεχνική Υπηρεσία θα εξετάσει τη δυνατότητα διαπλάτυνσης ή και κατασκευής πεζοδρομίων επί της Κυπρίων Αγωνιστών.   
Μέλημά μας –τόνισε- ο κος Πατούλης είναι να παρέχουμε ασφαλείς συνθήκες στους μαθητές της πόλης μας, ώστε να μπορούν απρόσκοπτα να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.


Η αντιπροσωπεία του 15ου Δημοτικού Σχολείου εξέφρασε την ικανοποίησή της προς το Δήμαρχο κο Γιώργο Πατούλη για την αμέριστη στήριξή του στο έργο τους.                            

Μετάβαση στο περιεχόμενο