Με εγκάρδια αισθήματα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης υποδέχθηκε το Δήμαρχο της πόλης Tilleul και τα μέλη της Γαλλικής αντιπροσωπείας, ενόψει της υπογραφής πρωτοκόλλου για την αδελφοποίηση των δύο πόλεων

Print Friendly, PDF & EmailΟ Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης με την Γαλλική αντιπροσωπεία της πόλης Tilleul κατά τη παρουσίαση του πειραματικού radar, παρουσία της συζύγου του Μ. Σταυράκη, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Επ. Γαρδέλη, των Αντιδημάρχων Σπ. Σταθούλη, Ν. Πέππα, Β. Κόκκαλη, Δ. Καμπούκου, της Δημοτικής Συμβούλου,υπεύθυνης για τον συντονισμό και τη φιλοξενία της Γαλλικής Αποστολής Ρ. Χαλιώτη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Μ. Χρηστάκη, της Διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου Φ. Κοσκόρου και της Μουσικής Συμβούλου του Δημοτικού Ωδείου Ελένης Χοζού 


O Αντιδήμαρχος Mr Miltiade Kostantakatos και ο Γενικός Γραμματέας Mr Geraid Lahsok της πόλης Tilleul στη διάρκεια της παρουσίασης του πειραματικού εκπαιδευτικού radar, που προσέφερε ως δώρο η Γαλλική αντιπροσωπεία στο Δήμο Αμαρουσίου.       Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης και ο Δήμαρχος Mr Guy Mouilleseaux της πόλης Tilleul κατά την ανταλλαγή των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων για την αδελφοποίηση των δύο πόλεων.Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης προσέφερε αναμνηστικά δώρα της κεραμικής τέχνης στο Δήμαρχο Mr Guy Mouilleseaux της πόλης Tilleul, τον Αντιδήμαρχο Mr Miltiade Kostantakatos και το Γενικό Γραμματέα Mr Geraid Lahsok. 


Τη Γαλλική αντιπροσωπεία της πόλης Tilleul με επικεφαλής το Δήμαρχο Mr Guy Mouilleseaux υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης, στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 12 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο της φιλίας και της αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πόλεων και ενόψει υπογραφής του πρωτοκόλλου αδελφοποίησης.


Ο κος Πατούλης καλωσορίζοντας το Δήμαρχο Mr Guy Mouilleseaux, τον Αντιδήμαρχο Mr Miltiade Κostantakatos, το Γενικό Γραμματέα Mr Geraid Lahsok και την υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου Miss Marie Fessler μίλησε με θερμά λόγια για τη σχέση φιλίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δύο πόλεων, μέσα από την ανταλλαγή επισκέψεων, αλλά και τη φιλοξενία της ορχήστρας καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου στο ετήσιο Φεστιβάλ FIMU της Γαλλίας, στην οποία συνέβαλε σημαντικά ο ελληνικής καταγωγής Αντιδήμαρχος Mr Miltiade Κostantakatos. 
Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου για την αδελφοποίηση της πόλης του Αμαρουσίου με την πόλη Tilleul της Γαλλίας, με στόχο τη στενή συνεργασία σε θέματα περιβάλλοντος, υγείας, πολιτισμού, τουρισμού, εξωσχολικών δραστηριοτήτων της νεολαίας και της ενεργούς γήρανσης.
Ο Δήμαρχος της πόλης Tilleul ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξε στη Γαλλική Αντιπροσωπεία η Δημοτική Αρχή, αναφερόμενος παράλληλα στην αντίστοιχη απόφαση αδελφοποίησης που έχει λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης του.


 Ακολούθως, ο Γενικός Γραμματέας Mr Geraid Lahsok, παρουσία του Δημάρχου κου Γιώργου Πατούλη, της συζύγου του κας Μαρίνας Σταυράκη,του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Επαμεινώνδα Γαρδέλη, των Αντιδημάρχων κ.κ. Σπύρου Σταθούλη, Νικόλαου Πέππα, Βασίλη Κόκκαλη , Δημήτρη Καμπούκου, της Δημοτικής Συμβούλου,υπεύθυνης για τον συντονισμό και τη φιλοξενία της Γαλλικής Αποστολής κας Ρένας Χαλιώτη, του Γενικού Γραμματέα του Δήμου κου Μιχάλη Χρηστάκη, της Διευθύντριας του Δημοτικού Ωδείου κας Φωτεινής Κοσκόρου και της Μουσικής Συμβούλου του Δημοτικού Ωδείου κας Ελένης Χοζού, παρουσίασε ένα πειραματικό – παιδαγωγικό  Radar, το οποίο προσέφερε ως δώρο η Γαλλική αντιπροσωπεία στο Δήμο Αμαρουσίου ως ένδειξη των φιλικών αισθημάτων που συνδέουν της δύο πόλεις.
Το πειραματικό Radar, το οποίο θα τοποθετηθεί πιλοτικά σε κεντρική οδό του Αμαρουσίου πραγματοποιεί καταμέτρηση της ταχύτητας των διερχομένων οχημάτων και εξάγει στατιστικά αποτελέσματα, συμβάλλοντας στην οδική ασφάλεια των οχημάτων. 


Ο Δήμαρχος κος Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε θερμά την Γαλλική Αντιπροσωπεία και παρέδωσε ευχαριστήρια επιστολή στο Δήμαρχο Mr Guy Mouilleseaux, συνοδευόμενη από αναμνηστικά δώρα κεραμικής τέχνης προς όλα τα μέλη της Αποστολής.                                                      


 


 


 

Μετάβαση στο περιεχόμενο