Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Πολυδρόσου

Print Friendly, PDF & Email

Θ. Αμπατζόγλου: «Προτεραιότητα στα έργα βελτίωσης της καθημερινότητας και υποδομών»

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου πραγματοποιήθηκε με τον Πρόεδρο Παναγιώτη Πάντο και τα μέλη του Συλλόγου Πολυδρόσου, παρουσία του Αντιδήμαρχου Ευάγγελου Κάββαλου.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα όπως η ονοματοδοσία οδών και επαναριθμοδότηση ακινήτων, φωτισμός, δημοτική συγκοινωνία, διανοίξεις οδών, κυκλοφοριακό, ανακατασκευή/συντήρηση γηπέδων Ροδοδάφνης και Φραγκοκλησιάς και απορροή ομβρίων υδάτων.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Θ. Αμπατζόγλου δήλωσε: «Όπως έχουμε κατ’ επανάληψη δηλώσει για τα όμβρια ύδατα, οι υπηρεσίες μας και οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής συνεργάζονται για την ταχύτερη εκτέλεση των απαραίτητων έργων και εκείνων που θα πρέπει να ενταχθούν στο νέο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας. Στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου μας έχουν ενταχθεί τα έργα των γηπέδων Ροδοδάφνης και Φραγκοκλησιάς και πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες. Οι υπηρεσίες του Δήμου μας θα λάβουν υπόψη τους τα διατυπωθέντα θέματα διανοίξεων οδών και νέων ονοματοδοσιών και σχετικά με το κυκλοφοριακό, μετά το πέρας της μελέτης ΣΒΑΚ, θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες προβλεπόμενες ενέργειες. Σε ότι αφορά στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (οδός Φραγκλοκλησιάς κλπ) ήδη υλοποιούνται στο μέγιστο μέρος τους. Απαιτούνται σημειακές παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν και με τη συμμετοχή του Συλλόγου. Τέλος προσπαθούμε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να βελτιώσουμε τη συχνότητα της Δημοτικής Συγκοινωνίας, παρότι υπάρχει έλλειψη οδηγών οι οποίοι προσλαμβάνονται αποκλειστικά μόνο μέσω ΑΣΕΠ».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από την πλευρά του Συλλόγου Πολυδρόσου η Αντιπρόεδρος Κατερίνα Ρωμαΐδου, ο Γραμματέας Μιχάλης Χατζηαρσενίου, ο Ταμίας Βασίλης Καπρινιώτης και το μέλος Βασίλης Χατζηαθανασιάδης.

 

Σχετικά αρχείαΣυνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Σύλλογο Πολυδρόσου

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο