Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου με το προεδρείο του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμου Αμαρουσίου

Print Friendly, PDF & Email


Από δεξιά, ο αντιπρόεδρος του Σωματείου κ.Λ.Σιάχος, ο Γ.Γ.Π.Χατζηθεοδώρου, ο Αν.Ταμίας κ.Σ.Κουτσούκος, ο Εκπρόσωπος στη ΠΟΕ-ΟΤΑ κ.Ν.Δεπάστας, ο Πρόεδρος του Σωματείου κ.Β.Καγιάς, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλης, ο Ταμίας κ.Γ.Σουλιώτης, ο Έφορος Δημ.Σχέσεων κ.Κ.Καρέγλης και τα αναπληρωματικά μέλη κ.κ.Π.Κανέλλης και Γ.Ακριδόπουλος.
|download file .jpg 99Kb|
Σε φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Αμαρουσίου η συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου κ.Γ.Πατούλη με το Δ.Σ. του Σωματείου Εργατοτεχνικού Προσωπικού Δήμου Αμαρουσίου.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και ευρύτερα θέματα που αφορούν προβλήματα της πόλης μας.

Ο κ.Πατούλης ευχήθηκε στο Δ.Σ. του Σωματείου καλή επιτυχία, «σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία για τον τόπο μας, και ειδικά για τους εργαζόμενους που καθημερινά μοχθούν για τον Δήμο μας, για να μπορεί το Μαρούσι να είναι σε υψηλό επίπεδο και να παρέχει υπηρεσίες ποιότητας στους δημότες του. Έχουμε ως διοίκηση εμπιστοσύνη στις ικανότητες των εργαζομένων στο Δήμο και τους ευχαριστούμε για τον μόχθο και το έργο που καθημερινά προσφέρουν, προς όφελος της πόλης».

Μετάβαση στο περιεχόμενο