Συνεχίζεται ο ανοιχτός διάλογος με τους δημότες στις γειτονιές της πόλης μας

Print Friendly, PDF & Email


Ο κ.Πατούλης συζητά με τους κατοίκους της Κοκκινιάς για τα προβλήματα της περιοχής.
|download file .jpg 131Kb|


Ο κ. Πατούλης με τον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αν. Αμαρουσίου κ.Γ.Αριδά, τον Δημοτικό Σύμβουλο κ.Γ.Ζήκο και κατοίκους της περιοχής.
|download file .jpg 101 KB|


Στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου με τους δημότες της πόλης μας, ο οποίος διεξάγεται με σκοπό τη διαμόρφωση του νέου στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης του Αμαρουσίου για την επόμενη δεκαετία, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου συναντήθηκε το Σάββατο με κατοίκους της Κοκκινιάς, σε καφενείο της περιοχής.

Ο κ.Δήμαρχος είχε μια φιλική συζήτηση με τους κατοίκους, οι οποίοι έθεσαν προς συζήτηση στο κ.Πατούλη τόσο θέματα που αφορούν στη γειτονιά τους, όσο και ευρύτερα θέματα του Αμαρουσίου. Παράλληλα, ο κ.Πατούλης ενημέρωσε τους κατοίκους για τα έργα που έχουν γίνει στην περιοχή, όπως οι διανοίξεις και οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων, η τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αλλά και για όσα είναι προγραμματισμένα να γίνουν, όπως είναι η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο, η οποία ξεκινά τον επόμενο μήνα.

Επίσης ο κ.Δήμαρχος τόνισε στον Πρόεδρο του Εξωραϊστικού-Πολιτιστικού Συλλόγου Αν.Αμαρουσίου κ.Γ.Αριδά την πρόθεση της Διοίκησης να δοθεί το όνομα του αείμνηστου Δημήτρη Ασημακόπουλου σε πλατεία της περιοχής.

Οι κάτοικοι δήλωσαν την ικανοποίησή τους για την επίσκεψη του κ.Δημάρχου αλλά και για την απόφασή του να διεξάγει ανοιχτό διάλογο με όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες της πόλης για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως είναι το σχέδιο για το Μαρούσι της επόμενης 10ετίας.

Όπως τόνισε ο κ.Πατούλης, «ο διάλογος, που ξεκίνησε από την Νέα Γενιά, από τα σχολεία της πόλης μας, θα επεκταθεί σε όλες τις κοινωνικές ομάδες και σε όλες τις γειτονιές, με στόχο να διαμορφώσουμε μαζί το Μαρούσι που θέλουμε να ζούμε, το Μαρούσι του μέλλοντος, που δεν μπορεί παρά να είναι καλύτερο για όλους μας».

Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν ο αντιδήμαρχος κ.Δ.Καρλαύτης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ.Ν.Γαρδέλης, Γ.Ζήκος, Ν.Πέππας,  και Σ.Σταθούλης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο