Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Γ.Πατούλη με εκπροσώπους του Σπιτιού Φιλοξενίας «Ηλιοτρόπιο»

Print Friendly, PDF & EmailΟ κ.Πατούλης με την αντιπροσωπεία του «Ηλιοτρόπιου».
|download file .jpg 83Kb|


Δείχνοντας καθημερινά το κοινωνικό του πρόσωπο, ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει στην πράξη κάθε πολίτη και κάθε κοινωνική ομάδα που έχει ανάγκη.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ.Πατούλης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του με αντιπροσωπία παιδιών και γονέων του Σπιτιού Φιλοξενίας «Ηλιοτρόπιο», που βρίσκεται στην Αγία Φιλοθέη. Ο κ.Πατούλης άκουσε με ενδιαφέρον και ευαισθησία τους εκπροσώπους του «Ηλιοτρόπιου», οι οποίοι παράλληλα τον συνεχάρησαν για την επανεκλογή του.

Ο κ.Πατούλης τόνισε ότι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα συνεχιστούν οι εργασίες συντήρησης στο κτήριο του ξενώνα, όπου φιλοξενούνται 9 παιδιά με ειδικές ανάγκες, και οι οποίες είχαν αρχίσει το καλοκαίρι, όταν ο Δήμος Αμαρουσίου ανταποκρινόμενος στο αίτημα των υπευθύνων του «Ηλιοτρόπιου», έβαψε με τη συμμετοχή εθελοντών τα 11 δωμάτια του κτηρίου. Οι εργασίες θα συνεχιστούν με το βάψιμο των εξωτερικών κοινόχρηστων χώρων.

Με αφορμή τη συνάντηση, ο κ.Πατούλης είπε: «Είμαστε κοντά σε όσους έχουν ανάγκη, και πάντα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να βελτιώνουμε τις συνθήκες διαβίωσής τους. Αναλάβαμε την συντήρηση του οικήματός του “Ηλιοτρόπιου” με ευχαρίστηση και με συναίσθηση ότι τα παιδιά αυτά θα πρέπει να διαβιούν σε ένα ασφαλές και υγιεινό περιβάλλον».

Εκ μέρους του «Ηλιοτρόπιου», η κ. Ελ.Πατσιαούρα ευχαρίστησε τον κ.Πατούλη για το ενδιαφέρον του, τονίζοντας ότι «Έχει μεγάλη σημασία για μας που έχουμε κοντά μας ένας δήμαρχο όπως ο κ.Πατούλης, που έχει δείξει αμέριστο ενδιαφέρον και μας έχει βοηθήσει πολύ σε ό,τι έχουμε ζητήσει».

Μετάβαση στο περιεχόμενο